05 Май 2015, 11:20
Bass написа:Едно растение уж, а какви работи прави. Брей! Дами, зарибявате ме сериозно. Ако взема да си взема такова алое, май никога няма да кача мускулна маса.
05 Май 2015, 14:26
05 Май 2015, 15:12
Да, резултата се вижда, освен логичната загуба на тегло може да се отървете от разни болежки, като тежест в черния дроб, заради системно преяждане, дори настинки, главоболие, кожата става по-чиста. Това са нещата, които можем да усещаме и виждаме.rabotnata pchela написа:Bass написа:Едно растение уж, а какви работи прави. Брей! Дами, зарибявате ме сериозно. Ако взема да си взема такова алое, май никога няма да кача мускулна маса.
Не знам колко голям ефект върши ..3 пъти питахме анамария дали е получила видим ефект от алоето, ама уви отговор няма.
Сега ще питаме и Kauda за нейния метод?
![]()
)
07 Май 2015, 10:01
kauda написа:Да, резултата се вижда, освен логичната загуба на тегло може да се отървете от разни болежки, като тежест в черния дроб, заради системно преяждане, дори настинки, главоболие, кожата става по-чиста. Това са нещата, които можем да усещаме и виждаме.
07 Май 2015, 10:11
07 Май 2015, 10:17
rabotnata pchela написа:Bass написа:Едно растение уж, а какви работи прави. Брей! Дами, зарибявате ме сериозно. Ако взема да си взема такова алое, май никога няма да кача мускулна маса.
Не знам колко голям ефект върши ..3 пъти питахме анамария дали е получила видим ефект от алоето, ама уви отговор няма.
Сега ще питаме и Kauda за нейния метод?
![]()
)
07 Май 2015, 11:04
07 Май 2015, 11:06
Andrey написа:Всичко е възможно! Абе най-малкото и психическата нагласа е голяма работа, ако решиш, че и с арпаджик ще станеш нов човек, то може и това да помогне
07 Май 2015, 11:07
Bass написа:С толкова писане, сигурно се е изгубила между коментарите![]()
Снощи приятелката каза, че в офиса им също са се зарибили да пият разни такива. Ако купи, ще тествам.
07 Май 2015, 11:17
Filipa написа:Andrey написа:Всичко е възможно! Абе най-малкото и психическата нагласа е голяма работа, ако решиш, че и с арпаджик ще станеш нов човек, то може и това да помогне
Силата на позитивното мислене