Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

05 Май 2015, 11:20

Bass написа:Едно растение уж, а какви работи прави. Брей! Дами, зарибявате ме сериозно. Ако взема да си взема такова алое, май никога няма да кача мускулна маса. :mrgreen:

Не знам колко голям ефект върши .. :) 3 пъти питахме анамария дали е получила видим ефект от алоето, ама уви отговор няма. :) Сега ще питаме и Kauda за нейния метод? :roll: :))

05 Май 2015, 14:26

Ако имаше детоксикация на пица всички щяхме да я спазваме, но уви :(

05 Май 2015, 15:12

rabotnata pchela написа:
Bass написа:Едно растение уж, а какви работи прави. Брей! Дами, зарибявате ме сериозно. Ако взема да си взема такова алое, май никога няма да кача мускулна маса. :mrgreen:

Не знам колко голям ефект върши .. :) 3 пъти питахме анамария дали е получила видим ефект от алоето, ама уви отговор няма. :) Сега ще питаме и Kauda за нейния метод? :roll: :))
Да, резултата се вижда, освен логичната загуба на тегло може да се отървете от разни болежки, като тежест в черния дроб, заради системно преяждане, дори настинки, главоболие, кожата става по-чиста. Това са нещата, които можем да усещаме и виждаме. :)

07 Май 2015, 10:01

kauda написа:Да, резултата се вижда, освен логичната загуба на тегло може да се отървете от разни болежки, като тежест в черния дроб, заради системно преяждане, дори настинки, главоболие, кожата става по-чиста. Това са нещата, които можем да усещаме и виждаме. :)

С толкова писане, сигурно се е изгубила между коментарите :D
Снощи приятелката каза, че в офиса им също са се зарибили да пият разни такива. Ако купи, ще тествам. :D

07 Май 2015, 10:11

Лошо няма да си пийвате алое, след като мислите, че ще ви помогне ;))

07 Май 2015, 10:17

rabotnata pchela написа:

:o Кога сте ме питали и не съм отговорила :shock:

Много добре се чувствам. Наистина регулира стомах/корем, а и мисля, че от него се отслабва наистина :roll: Не го пише, но като че ли се сваля ;)

07 Май 2015, 11:04

Всичко е възможно! Абе най-малкото и психическата нагласа е голяма работа, ако решиш, че и с арпаджик ще станеш нов човек, то може и това да помогне ;)

07 Май 2015, 11:06

Andrey написа:Всичко е възможно! Абе най-малкото и психическата нагласа е голяма работа, ако решиш, че и с арпаджик ще станеш нов човек, то може и това да помогне ;)

Силата на позитивното мислене ;)

07 Май 2015, 11:07

Bass написа:С толкова писане, сигурно се е изгубила между коментарите :D
Снощи приятелката каза, че в офиса им също са се зарибили да пият разни такива. Ако купи, ще тествам. :D

За да има ефект и смисъл, трябва сериозно да се пие, не само тест ;)

07 Май 2015, 11:17

Filipa написа:
Andrey написа:Всичко е възможно! Абе най-малкото и психическата нагласа е голяма работа, ако решиш, че и с арпаджик ще станеш нов човек, то може и това да помогне ;)

Силата на позитивното мислене ;)

Именно, то е най-важното, дали ще са краставици, домати или каквото и да е, ако си позитивно настроен ефекта няма как да не се види! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 45