Анамария, мисля, че няма да ти е проблем, ако включиш подобен тип диета, все пак много алое няма
kauda написа:Да, разбира се има и захранване. По принцип, при захранването е най-добре колкото дни си бил на диетата (Т.е. на гладуване ли как да го наречем), толкова дни да се и захраниш, но аз се захранвам за 1 ден, както е по принцип за тази детоксикация. Сутринта на 4-тия ден не ядеш нищо, освен плодове, на обяд порция варен картоф, за вечеря можеш да включиш млечи продукти, като сирене, на другия ден вече можеш да се храниш нормално, като спазваш правилото за закуската да е от плодове, или ако си много гладен 2-3 с.л. овесени ядки накиснати с вода и медАко има мераклии, началото на май, когато се пада пълнолунието да действаме!
Bass написа:Оф, не мога с тия диети на гладно! Ще си карам с моите си режими, пък ако го закъсам... Ще се допитам до вас, дамиС алоето обаче можем да измислим нещо, него поне с чая, дето хич не харесвам, мога да пия
"rabotnata pchela" написа:"Bass" написа:Оф, не мога с тия диети на гладно! Ще си карам с моите си режими, пък ако го закъсам... Ще се допитам до вас, дамиС алоето обаче можем да измислим нещо, него поне с чая, дето хич не харесвам, мога да пия
ае човек, аз не вярвам, че може ""детоксикация"" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки!
rabotnata pchela написа:ае човек, аз не вярвам, че може "детоксикация" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки!
Snejna написа:
Анамария, мисля, че няма да ти е проблем, ако включиш подобен тип диета, все пак много алое няма
annamaria написа:rabotnata pchela написа:ае човек, аз не вярвам, че може "детоксикация" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки!
То тоталното детоксикиране/изчистване предполагам, че става с клизми, промивки и смяна на кръвтаКазвам го съвсем сериозно, не искам някой да вземе да се обиди.
S_Milenska написа:Нали казват, че ако накиснеш първо зеленчуците във вода то нитратите им ще се махнат, а сякаш за нещо с оцет бях чула, но за това трябва да проверя.
Neven498 написа:Всички сме на една вълна явно)) Само, че то след две седмици ще си стане лято май
![]()
Аз ще го карам лека-полека, на плодов режим, салати и малко добавки, за да позасилят резултата.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта