Пречистване и детоксикация на организма - често задавани въпроси и отговори

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

Мнениеот Gold » 14 Май 2015, 10:49

Направило ли ви е впечатление, че напоследък по радиа и телевизии текат безброй реклами на детоксикиращи и отводняващи продукти :roll: Вчера с няколко човека си говорих и те са го забелязали...Явно много модерно е станало :roll:
Gold

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

Мнениеот Gold » 14 Май 2015, 11:23

Последните мнения са доказателство на моята теория, че радиа и телевизии са затрупани с реклами за детоксикиращи и отводняващи добавки и продукти :roll: Не може да не сте го забелязали. Мисля, че толкова много никога не е имало...
Gold

Мнениеот Neven498 » 14 Май 2015, 12:14

Gold написа:Последните мнения са доказателство на моята теория, че радиа и телевизии са затрупани с реклами за детоксикиращи и отводняващи добавки и продукти :roll: Не може да не сте го забелязали. Мисля, че толкова много никога не е имало...

То си има нон-стоп. Аз затова не гледам телевизия. Предпочитам да се допитам до мнение във форум. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот Fancy » 14 Май 2015, 12:47

Gold написа:Направило ли ви е впечатление, че напоследък по радиа и телевизии текат безброй реклами на детоксикиращи и отводняващи продукти :roll: Вчера с няколко човека си говорих и те са го забелязали...Явно много модерно е станало :roll:

Е, разбира се, но явно начинът на живот, който водим е повече от явно, че имаме нужда от детоксикация и отводняване... явно :D
Fancy

Мнениеот rabotnata pchela » 14 Май 2015, 14:20

Щото стана много модерна тази дума и хората спекулират с нея и пак дават на принципа на таблетки и да изкопчат някой лев, а не защото някой се замисля за здравето. Пък и определено начина не е с хапчета да ставаш нов човек...
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 14 Май 2015, 15:44

Gold написа:Направило ли ви е впечатление, че напоследък по радиа и телевизии текат безброй реклами на детоксикиращи и отводняващи продукти :roll: Вчера с няколко човека си говорих и те са го забелязали...Явно много модерно е станало :roll:

Нормално, в сезона на детоксикация сме...
Идва лято, море... всеки иска да изглежда по-добре. :)

Втори ден пия Алое, единствено с вкуса му имам проблем, съвети за по-лесен прием?
Gorica23

Мнениеот kauda » 14 Май 2015, 15:51

Аз също смятам, че продуктите са по-скоро реклама, а не дават никакви резултати. Как ще детоксикираш с една торба химии, смешно е.
Аватар
kauda

Мнениеот annamaria » 15 Май 2015, 10:49

Да, има сега една масирана и срещу целулит, а вчера в колата чух и още едно... :roll:

Това Лимфомиозотът май е за синузит и подобни...не е примерно за общо отводняване :) Виж, liquid off-ът си пише, че е хранителна добавка, която допринася за нормализирането на теглото, да речем...Само че от него не съм видяла ефекта като при алоето :)
annamaria

Мнениеот Krum » 15 Май 2015, 10:59

kauda написа:Аз също смятам, че продуктите са по-скоро реклама, а не дават никакви резултати. Как ще детоксикираш с една торба химии, смешно е.

Добър ден :)) Надали биха свършили работа, все пак си има и други начини :)
Аватар
Krum

Мнениеот annamaria » 15 Май 2015, 11:13

Gorica23 написа:Нормално, в сезона на детоксикация сме...
Идва лято, море... всеки иска да изглежда по-добре. :)

Втори ден пия Алое, единствено с вкуса му имам проблем, съвети за по-лесен прием?

Гел ли пиеш? Аз съм на гел и по две супени лъжици в маааалко вода, разбъркани, на екс и си пушка :)

Krum, kauda, вие пробвали ли сте някой такъв продукт. Аз съм пила и отводняващите и просто мога да направя сравнение ;)
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Диети