Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
15 Май 2015, 13:50
Отслабващия му ефект мисля, че се дължи на артишока, който го има и на сиропи и таблетки, така че може да си вземеш и само с такова да опиташ
15 Май 2015, 14:07
Предполагам, че просто действат различно на различните организми, така че не може да се прави някакво сравнение. А и можем да се детоксикираме по безброй друг по-евтини начини, не е необходимо да са екстракти. Например аз си правя диета с плодове и пия коприва, много добре ми се отразява, така съм четири пъти седмично.
15 Май 2015, 14:52
M.Tasheva написа:Отслабващия му ефект мисля, че се дължи на артишока, който го има и на сиропи и таблетки, така че може да си вземеш и само с такова да опиташ

Чакайте, чакайте сега
Какво? Има артишок в алоето ли?
Аз съм пила тези шотчетата с артишок от топ шоп или нещо идентично (ТВ)

Знам, знам, луда съм

Мииии, дрън-дрън...да, вкусни са, все едно пиеш ананасово сокче, ама питайте ме дали и половин кг. свалих

Та, къде има артишок?
15 Май 2015, 15:50
renetka написа:M.Tasheva написа:Отслабващия му ефект мисля, че се дължи на артишока, който го има и на сиропи и таблетки, така че може да си вземеш и само с такова да опиташ

Чакайте, чакайте сега
Какво? Има артишок в алоето ли?
Аз съм пила тези шотчетата с артишок от топ шоп или нещо идентично (ТВ)

Знам, знам, луда съм

Мииии, дрън-дрън...да, вкусни са, все едно пиеш ананасово сокче, ама питайте ме дали и половин кг. свалих

Та, къде има артишок?

Не става дума за алоета, а за Ликуит оф, той съдържа артишок и още други работи, като по принцип си действа артишика или поне такива неща съм чела

Предполагам, че това, което си пила е бил в много малка доза, затова й не ти е подействало!
17 Май 2015, 10:48
За отводняване някои хора ползават и ориз, като цяло всеки деуретик би свършил работа, дори кафе и церевична коса.
18 Май 2015, 11:01
fawla написа:За отводняване някои хора ползават и ориз, като цяло всеки деуретик би свършил работа, дори кафе и церевична коса.

Хъх? Царевична коса?
18 Май 2015, 12:19
fawla написа:За отводняване някои хора ползават и ориз, като цяло всеки деуретик би свършил работа, дори кафе и церевична коса.

Аз се подувам много от ориза и при мен явно е обратното...Наистина може би е индивидуално при тези неща...
18 Май 2015, 13:04
Има много медикаменти, сега нали рекламират доста които имат изчистващ ефект, не е ли най-лесно с тях?
18 Май 2015, 14:10
Мисля, че ликуидът не може да се пие постоянно, едно шише и трябва почивка. Алоето може ли без прекъсване?
18 Май 2015, 14:37
annamaria написа:Gorica23 написа:Нормално, в сезона на детоксикация сме...
Идва лято, море... всеки иска да изглежда по-добре.

Втори ден пия Алое, единствено с вкуса му имам проблем, съвети за по-лесен прием?
Гел ли пиеш? Аз съм на гел и по две супени лъжици в маааалко вода, разбъркани, на екс и си пушка
Krum, kauda, вие пробвали ли сте някой такъв продукт. Аз съм пила и отводняващите и просто мога да направя сравнение

Алое Детокс пия, малко като желе изглежда, ще пробвам да го разреждам, малко трудно го преглъщам неразредено.