Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
18 Май 2015, 14:44
по 3 дена седмично на салата би трябвало да бъде достатъчно за да се пречистите
18 Май 2015, 14:56
Pipilota написа:по 3 дена седмично на салата би трябвало да бъде достатъчно за да се пречистите

От време на време и аз я върша тази работа и се чувствам много по-добре, но си хапвам така само 2 дена - почивните. Не обичам да съм ангажирана на работа с някакъв тип ограничение в храненето.
19 Май 2015, 10:25
Gorica23 написа:annamaria написа:Gorica23 написа:Нормално, в сезона на детоксикация сме...
Идва лято, море... всеки иска да изглежда по-добре.

Втори ден пия Алое, единствено с вкуса му имам проблем, съвети за по-лесен прием?
Гел ли пиеш? Аз съм на гел и по две супени лъжици в маааалко вода, разбъркани, на екс и си пушка
Krum, kauda, вие пробвали ли сте някой такъв продукт. Аз съм пила и отводняващите и просто мога да направя сравнение

Алое Детокс пия, малко като желе изглежда, ще пробвам да го разреждам, малко трудно го преглъщам неразредено.
Ако ще го използвате за отслабване, могат да препоръчам Акай Бери abc, с които една приятелка отслабна, но постоянна беше гладна, съответно хапваше двойно,

но пък си слабееше
19 Май 2015, 10:59
Не си падам много по добавките. Предпочитам да си хапвам по-леки неща, отколкото да се наливам с разни смески.
19 Май 2015, 11:16
На това не му ли мина модата. Бившата се беше набутала с маса пари за някакви капсули, дето Адриана Лима ги била пиела. Питайте ме колко отслабна.
19 Май 2015, 11:39
Bass написа:На това не му ли мина модата. Бившата се беше набутала с маса пари за някакви капсули, дето Адриана Лима ги била пиела. Питайте ме колко отслабна.

Никога не им минава модата на добавките за отслабване
19 Май 2015, 13:45
S_Milenska написа:Bass написа:На това не му ли мина модата. Бившата се беше набутала с маса пари за някакви капсули, дето Адриана Лима ги била пиела. Питайте ме колко отслабна.

Никога не им минава модата на добавките за отслабване

Всички търсят лесен начин да бъдат здрави, а какво по-лесно от едно хапче?
19 Май 2015, 16:23
Ние сега се храним много здравословно, заради бъдещето бебе и напоследък сме на зеленчуци - само.
19 Май 2015, 16:26
Майка ми редовно се подлага на така наречения лечебен глад и това е нейния начин да се справи с затлачването след зимата.
19 Май 2015, 18:02
И с хапчета, и без хапчета, то не става за един ден. Скоро ще започна доста строг режим, за да елиминирам напълно млечните продукти. Алергии, алергии...