Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са любимите ви гозби с яйца?

12 Юни 2015, 06:48

Аз харесвам и тези гнезда от кайма, в които вътре има яйце, само че прословутото гнездо винаги ми изглежда разрушено :(

09 Мар 2016, 16:13

Pipilota написа:Аз харесвам и тези гнезда от кайма, в които вътре има яйце, само че прословутото гнездо винаги ми изглежда разрушено :(

Да, много са добри! Друго, което е много готино, това са картофки, нарязани на тънко и запечени, малко доматен сос и отгоре кашкавал с по едно яйце, многоо вкусно :)

10 Мар 2016, 14:31

Много обичам бъркани яйца - слагам им каквото се сетя - шунка, някакви зеленчуци, подправки.

12 Мар 2016, 13:45

roksana написа:Много обичам бъркани яйца - слагам им каквото се сетя - шунка, някакви зеленчуци, подправки.

Мдам, класика в жанра.
Аз ям много яйца със спанак напоследък, друго, което ми харесва това са яйца с доматен сос. :mrgreen: Все класики :))

15 Мар 2016, 13:44

Много обичам печени яйца и си правя много често, Просто ги слагам върху намазнена хартия за печена и във фурната, стават изключително вскуни, а отгоре имат нещо като опаковка :mrgreen:

Re: Имат ли място яйцата в ежедневното ни меню или диета?

03 Юни 2016, 15:42

Аз си хапвам много често яйца, вкусна, полезна храна, която даже и не е скъпа, как да ги изключа? Все пак не вярвам един жълтък да е по-калоричен от хамбургер или пържола, така че може да се яде спокойновв здравословното меню.

06 Юни 2016, 13:55

Не само, че не са по-калорични, но дори мазнините от жълтъка са от полезния тип.

06 Юни 2016, 14:09

Всички в семейството много обичаме яйца и си хапваме, но не често, може би два пъти в месеца приготвени като основно ястие. Не е поради някаква причина, просто винаги има някаква манджа, а тях ги ядем, когато искаме нещо на бързо или ни са омръзнали готвените работи :grin: . А иначе като част от рецептата за нещо винаги се ползват.

08 Юни 2016, 15:55

и аз ги обичам, почти всеки ден ям яйца на работа, приготвяме си ги тук и са много вкусни, топли и бързо стават. :) Отделно ги включвам в други ястия, но по-рядко.

08 Юни 2016, 16:23

Пъдпъдъчите яйца са по-полезни от кокошите и при тях отпадат притесненията дали да се ядат по време на диета или по други причини.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12