Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Правили ли сте секс в офиса???

10 Фев 2015, 14:25

На мен не се вижда никак нормално да се прави секс на работното място, ако имаш някакви симпатии към колега е друго!

22 Фев 2015, 20:16

Еее, няма ли няой да се похвали с някоя пикантна история! Винаги съм се чудила, ако правите секс в офиса, правите ли после и в къщи? :mrgreen:

23 Фев 2015, 10:51

Няма кой да се хвали, надявам се, че това не е особено честа практика, особено в моя офис. :lol: :lol: :lol:

21 Мар 2015, 08:35

S_Milenska написа:Еее, няма ли няой да се похвали с някоя пикантна история! Винаги съм се чудила, ако правите секс в офиса, правите ли после и в къщи? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Е, разбира се, не е редно и домашния партньор да разбира, че си веем байряка на друго място, естествено, че и прайм секс и вкъщи. Все пак всичко е част от работния процес, бива ли да разваляме семейството, заради едната работа? :mrgreen:

23 Мар 2015, 17:49

Само в офиса още не съм правила секс, но съм правила в университета в тоалетните :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

27 Апр 2015, 17:07

Имала съм доста .. смущаващи ситуации, разбира се! :) Най ми е неприятно, когато по време на секс започна да се смея, защото съм се сетила за нещо, незнайно от къде! Особено неприятно, ако правиш секс за първи път с някой..., сегашния ми партньор ми е свикнал на изблиците. :lol:

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

04 Май 2015, 13:54

Ех, че сте ми свити и срамежливи :idea: :idea:

04 Май 2015, 20:55

Понеже от много скоро водя сексуален живот в началото особено първия път изпитвах ужасен срам от цялото ходене голи и прочие! :lol: Бях дръпнала всички завеси, телевизори изгасени пълна тъмнина, доста смешно като цяло и не смеех да докосна партньора си, сега като се сетя ми става смешно а и като е било преди година ме хваща и срам от срама ми. :lol:
А със сегашния ми приятел сме от скоро и явно, че също му бях първата приятелка и той дооооста се притесни и спече, когато ме видя разголена, забрави че имам друго освен гърди, зяпна направо, а не съм от най-надарените. Много тъпо, седиш там и той гледа, сякаш пада от Марс, но надрастват се тези неща! :)

05 Май 2015, 15:21

Е то първия път винаги си е смущаващ, да! :)
На мен ми е било най-конфузно, веднъж аххаха оф, чак ме е срам да си призная, но ще кажа - още в началото на моя сексуален живот бяхме се засилили много с приятеля ми и без да искам в засилката го ударих..... :) беше много тъжно! :( Добре че не го повредих :oops:

07 Май 2015, 14:25

kauda написа:Е то първия път винаги си е смущаващ, да! :)
На мен ми е било най-конфузно, веднъж аххаха оф, чак ме е срам да си призная, но ще кажа - още в началото на моя сексуален живот бяхме се засилили много с приятеля ми и без да искам в засилката го ударих..... :) беше много тъжно! :( Добре че не го повредих :oops:

Оле, доста болезнено е било и наистина смущаващо, какво си е казал тая па като невидяла! :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35