Bass написа:Аз в даскало бях зает да играя компютърни игри, ама тука преди има-няма месец опрашихме градинката на Кристал. Има там една пейка в падината... Пф, по нощите е пълно с хора!
donni написа:Това в тоалетните винаги ми е било ужасно гадно, но пък виж в съблекалнята във фитнеса беше готино
Lili_pili написа:donni написа:Това в тоалетните винаги ми е било ужасно гадно, но пък виж в съблекалнята във фитнеса беше готино
е защо, примерно в някоя тоалетна в мола, а и то като дойде не пита къде е така че не виждам нищо лошо, пък и колко във филмите говорят за секс в тоалетната на самолета!
dinkog написа:Lili_pili написа:donni написа:Това в тоалетните винаги ми е било ужасно гадно, но пък виж в съблекалнята във фитнеса беше готино
е защо, примерно в някоя тоалетна в мола, а и то като дойде не пита къде е така че не виждам нищо лошо, пък и колко във филмите говорят за секс в тоалетната на самолета!
Не мисля, че това се случва наистина със секса в самолетите
maminka написа:Сега признавам едно нещо, което знаем само двамата с мъжа ми, ама преди години като бяхме гаджета в един клуб на бара ни се случиНе, не беше публично, нямаше хора и по онова време не съм се замисляла дали пък камери няма да има, но се съмнявам, после със собственика добри приятелчета по семейно станахме
Monika_Spasova написа:maminka написа:Сега признавам едно нещо, което знаем само двамата с мъжа ми, ама преди години като бяхме гаджета в един клуб на бара ни се случиНе, не беше публично, нямаше хора и по онова време не съм се замисляла дали пък камери няма да има, но се съмнявам, после със собственика добри приятелчета по семейно станахме
мале! е как на бара бе вие сте луди, гледай ги ти как са се отпуснали там, мале мале
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта