27 Яну 2016, 18:12
fairy написа:Много ми е неприятно и смущаващо, ако усетя някаква неприятна миризма, но нямам предвид от газове
28 Яну 2016, 13:09
rabotnata pchela написа:fairy написа:Много ми е неприятно и смущаващо, ако усетя някаква неприятна миризма, но нямам предвид от газове
Бляк, това пък как го измисли, представям си някаква ужаааасна мириззз.. :) И да не се залъгваме, тя не винаги е от жената, както се опитва все да ни се припише!
26 Фев 2016, 16:31
15 Мар 2016, 11:44
kauda написа:Само в офиса още не съм правила секс, но съм правила в университета в тоалетните![]()
![]()
![]()
15 Мар 2016, 12:50
Локумът написа:S_Milenska написа:Еее, няма ли няой да се похвали с някоя пикантна история! Винаги съм се чудила, ако правите секс в офиса, правите ли после и в къщи?
![]()
![]()
Е, разбира се, не е редно и домашния партньор да разбира, че си веем байряка на друго място, естествено, че и прайм секс и вкъщи. Все пак всичко е част от работния процес, бива ли да разваляме семейството, заради едната работа?
16 Мар 2016, 13:34
mamina написа:Да ме хванат не, но един път доста шумнички бяхме и в съседната стая сигурно доста са ни обсъждали.
17 Мар 2016, 16:20
rabotnata pchela написа:mamina написа:Да ме хванат не, но един път доста шумнички бяхме и в съседната стая сигурно доста са ни обсъждали.
А кой е бил в съседната стая, ако са били комшии да са живи и здрави, ама ако са били роднини доста конфузно. :) Предпочитам да бяха влезнали в стаята да ме хванат, отколкото да ни слушат през цялото време...
08 Апр 2016, 16:36
08 Апр 2016, 16:52
Локумът написа:Да бе и комшиите ако те слушат да виеш като вълчица на пролет, ще е странно! :) Затова е по-добре малко по-тихичко, пък и мисля, че мъежте често разбираме, че преигравате. То викове, то крясъци, ай моля ви се.
10 Апр 2016, 15:41