Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
30 Окт 2011, 18:31
valiart написа:Дааам, правила съм го. Ами то не се издържа просто

Подробностите ще ви ги спестя, достатъчо е, че си признах това

И препоръчвам на тези, които не са го правили до сега. Да намерят смелост, така работният ден минава по-леко;)
Красива си за 10 жени, а си палава за 20. Сексът в офиса наистина е вълнуващ. Дали да не почнем работа в един офис
04 Ное 2011, 23:22
valiart написа:Много опасна ситуация, вземи нещата под конрол, докато е все още рано! Това мога да те посъветвам
И при мен се е случвало, крайно неприятно, дори и когато не се получи нищо...
07 Ное 2011, 12:07
Golfie написа:valiart написа:Много опасна ситуация, вземи нещата под конрол, докато е все още рано! Това мога да те посъветвам
И при мен се е случвало, крайно неприятно, дори и когато не се получи нищо...
Мога да добавя само, че не се ли получат нещата става малко тегаво на работното място.
09 Ное 2011, 00:16
Като цяло не препоръчвам да се стига до такава ситуация, но случи ли се, трябва да сте готови за обръщане на платната в противоположна посока.
09 Ное 2011, 17:01
vegaa написа:Имам страхотен съпруг,нещо не ми липсва,но............се влюбих в колега.И сега накъде?
Работата не е най-доброто място за връзка, според мен, но пък ако нещата са сериозни, ако има чувства и от другата страна, какво пък?
09 Ное 2011, 17:18
Според мен на едно място където си изкарваш хляба , не бива да си вадиш други неща !!!
09 Ное 2011, 17:20
Съгласна съм с предходното мнение. Влюбването в колега е изключително не здравословно, освен това ако се задълбочи, би могло да доведе до финансови загуби. Живеем в материален свят и би следвало да мислим малко по-рационално във всяко отношение.
09 Ное 2011, 17:45
Аз съм се влюбвал в колежка. Завърши много глупаво, но беше интересно. Опитайте опитът никога не е излишен...
11 Ное 2011, 15:06
Важното е любов да има, то това не може да спре- и все пак в колега се влюбила жената, не в брат си.
14 Ное 2011, 17:56
...любов, любов , ама с мяра. Не смятате ли, че ако си влюбен в колега и имаш връзка с него е малко тъпо и скучно по 24 часа да си този човек?