За видове секс мисля, че някъде бях чела тук във форум и се хванах за главата, но сега ми е интересно да обсъдим един от видовете - трагикомичния, този, при който се изчервяваш не от възбуда, а от неудобство или от неща, който намираш за смешни у партньора, като бельото му/й

такива смехорийки!
Скоро си мислих, колко готино е да скочиш на гаджето си в момент, който най-малко очаква като този,

- time for sex.jpeg (12.41 KiB) Прегледано 2740 пъти
но да се окаже, че ливадата не е достатъчно добре окосена, например

упс - кофти, той може и да не се усети или да се усети, когато вече е късно, но за съжаление дамите страдат от това
Най-смущаващо за мен, това са газовете - аааууууу

вярно, на всеки може да се случи, нооо... как да реагираш, май не ти остава друго освен да се направиш, че не си разбрал, освен ако това не е твое дело,

в такъв случай... какво правите?

Едва ли биете тъпан, за да съобщите, но извинявате ли се илии по същата схема - надявате се да не е разбрал партньора ви?
За мен това са двете най-смущаващи неща, които съм си мислила, че могат да ме сполетят по време на секс, но за щастие все още не са
Кои са вашите срамни, смущаващи, трагични или по-скоро комични неща, които сте си мислили или са ви сполитали по време на секс?