Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Правили ли сте секс в офиса???

Мнениеот kriskiss2001 » 31 Май 2012, 10:13

аз мисля като теб, Изабела. Вълнуващо е и определено усещането е много по-различно. Какво работиш?
kriskiss2001

Мнениеот marto » 06 Юни 2012, 11:42

Izabella L написа:Не, но това ми е една от фантазиите ;) Сигурно преживяването е супер яко, тръпката-жестока :oops: Да, аз бих опитала, стига да има някой, който да мисли като мен :P

Ах тиии, палавница такава ;) И аз мисля като теб, но за съжаление вече съм сериозно вързан... обвързан имах предвид :lol: Да, правил съм секс, но не в офиса, а в склада 8-) Работих в една дистрибуторска фирма и бях хвърлил око на едната колежка, и така стана работата - секса, де :mrgreen: Наистина тръпката е голяма, а изживяването не може да се опише с думи ;)
marto

Мнениеот borisov87 » 03 Яну 2013, 15:46

Аз лично не съм , но не бихй пропуснал тази възможност ;D, жалк ое че няма хора дето да мислят като мен, повечето са прекалено консервативно настроени ;D
borisov87

Re: Най-нестандартните места за правене на....

Мнениеот borisov87 » 03 Яну 2013, 15:47

Аз лично засега не съм, но нищо не ме спира да го направя в парк асансьор :D
borisov87

Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот sofi_black » 07 Окт 2014, 16:33

За видове секс мисля, че някъде бях чела тук във форум и се хванах за главата, но сега ми е интересно да обсъдим един от видовете - трагикомичния, този, при който се изчервяваш не от възбуда, а от неудобство или от неща, който намираш за смешни у партньора, като бельото му/й :mrgreen: такива смехорийки!

Скоро си мислих, колко готино е да скочиш на гаджето си в момент, който най-малко очаква като този,
time for sex.jpeg
time for sex.jpeg (12.41 KiB) Прегледано 2740 пъти
но да се окаже, че ливадата не е достатъчно добре окосена, например :? упс - кофти, той може и да не се усети или да се усети, когато вече е късно, но за съжаление дамите страдат от това :( :mrgreen:

Най-смущаващо за мен, това са газовете - аааууууу :oops: вярно, на всеки може да се случи, нооо... как да реагираш, май не ти остава друго освен да се направиш, че не си разбрал, освен ако това не е твое дело, :lol: :lol: в такъв случай... какво правите? :oops: Едва ли биете тъпан, за да съобщите, но извинявате ли се илии по същата схема - надявате се да не е разбрал партньора ви? :roll: :lol: :lol:

За мен това са двете най-смущаващи неща, които съм си мислила, че могат да ме сполетят по време на секс, но за щастие все още не са :mrgreen: :mrgreen:
Кои са вашите срамни, смущаващи, трагични или по-скоро комични неща, които сте си мислили или са ви сполитали по време на секс? :oops: :mrgreen: :mrgreen:
sofi_black

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот YoLindi » 07 Окт 2014, 16:41

Хаххах, добре е че ме си имала кой знае какви трагедии около сексуалния си живот, но аз имам една която ще помня цял живот, предполагам :oops: :D :oops: кофти момента се състоя, разбира се, по моя вина и още по-кофти беше, че не си бях у дома, тъй като се намерих в квартирата на супер готино гадже, но с най-старото си и прокъсано бельо, което имам, ама какво да направя, че е толкова удобно и забравям, че съм с него! :lol: По-лошото е, че се сетих за това, едва когато го видях и единствената ми реакция, беше едно голямо, :oops: след което запратих парцалките в другия край на стаята :lol: като се надявах по-късно да не ги забележи и всичко това премина през главата ми в момента, в който летяха, но когато видях, че се приземиха не на пода, а на шкаф на нивото на очите, просто ми призля! :lol: :oops:
YoLindi

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот Грохот » 21 Окт 2014, 13:13

Смятам, че едно от смущаващите неща от т.нар. вагинален вятър :D :D поне аз се изчервявам страшно при тези звуци хахха, като цяло съм нямала кой знае какви ексцесии и съм щастлива от това :D
Грохот

И вие ли смятате, че една жена прави по-често секс, когато повечето й приятели са мъже?

Мнениеот MGB » 24 Ное 2014, 16:46

Скоро прочетох за тази зависимост, която е открита не само при животните, ами и при хората - когато мъжът вижда, че жената има повече приятели мъже и е желана, съответно правят повече секс, като инициатор е мъжът :!: :!: :roll:

Интересно ми е дали сте попадали в такава ситуация и дали сте се самонаблюдавали, за да откриете дали правите повече секс с жената до вас и дали я желаете по-силно :roll: или според вас, когато жената е секси,
y.njr.jpg
y.njr.jpg (24.19 KiB) Прегледано 1764 пъти
то не можеш да я желаеш по-малко, колкото и малко приятели от мъжки пол да има тя :roll: Много интересна ми е стори темата, но смятам и доста деликатна, тъй като не вярвам много от мъжете да си признаят, че имат по-силно влечение към дамите си, когато те са в компанията на конкуренция, едва ли не :roll:

От друга страна, бъдете сигурни, че ние, жените сме щастливи от по-честия секс, било то заради други мъже, наши приятели или просто, защото ни смятате за секси и без съревнования :lol: :lol: :lol: ама не ни признавайте директно, (само тук може :mrgreen: ) от какво е породено желанието ви за по-чест секс :!: :!: :mrgreen:
MGB

Re: И вие ли смятате, че една жена прави по-често секс, когато повечето й приятели са мъже?

Мнениеот nadqta » 24 Ное 2014, 16:50

Може и да има нещо вярно, забелязала съм как ме гледа приятелят ми, когато сме на парти, да кажем или сред наши приятели, все едно ме е залюбил сега :D :D няма нищо лошо в това де, аз съм доволна и в двата случая, още повече, че по тези места винаги има по някой непознат, който да ти мята белтъци и това да удвоява желанието на твоето момче :D :D
nadqta

Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот Anka » 25 Ное 2014, 14:13

Сега да видим кой какво ще си признае :oops: :lol:
Склонни ли сте да експериментирате и да правите секс на екстремни места? А какво мислите за нараняванията, или в този момент никой не мисли за такива неща?
На мен дори ми е странно да правиш секс в кола, а какво остава на друго място :lol:
Тази гледка не смущава ли хората

lllll.jpg
lllll.jpg (24 KiB) Прегледано 1351 пъти

И отвън пък не се ли вижда? И като оставим срама на страна :oops: Признайте си, секс само вкъщи ли правите или се оставяте да експериментирате? И притеснявате ли се да не се нараните? :?: Давайте да направим една класация на най-странните места, където сте правили секс :mrgreen:
Аватар
Anka

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже