Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

29 Юли 2015, 14:48

marsu написа:Охх, хайде сега, друго е, нима няма да се изкушите от една купа с ягоди и до нея голата ви половинка, как да няма връзка! :Р Храната може доста добре да влезе в любовната игра!

Така е, дори и любимия да е там, та и с дрехи не бих могла да издържа на изкушението, може да си сигурна!

30 Юли 2015, 13:06

Snejna написа:
marsu написа:Охх, хайде сега, друго е, нима няма да се изкушите от една купа с ягоди и до нея голата ви половинка, как да няма връзка! :Р Храната може доста добре да влезе в любовната игра!

Така е, дори и любимия да е там, та и с дрехи не бих могла да издържа на изкушението, може да си сигурна!

Определено, храната си е храна, но в любовната игра не смятам, че има място и за нея! :|

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

07 Авг 2015, 15:40

Идвам да проверя съчетахте ли го и колко кг свалихте, демек практикувате ли секс...

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

07 Авг 2015, 16:45

Pacienti написа:Идвам да проверя съчетахте ли го и колко кг свалихте, демек практикувате ли секс...

Ами мога да се похваля, че свалих, колко не зная... около 3, може би, но съм много доволна :D :D пак казвам, че не зная дали само сексът ми помогна или имаше и лятото пръст в това, както и други душевни терзания, но важното е, че се чувствам добре, слаба и задоволена съм :D

10 Авг 2015, 08:20

Слаба и задоволена! :) Звучи ми като мото на някоя от моделите на Митьо Пищова!

10 Авг 2015, 12:45

Защо да не, има хора, които се мажат от глава до пети по време на секс, според мен е важното тук да не се използва мед. :lol:

10 Авг 2015, 14:02

rabotnata pchela написа:Защо да не, има хора, които се мажат от глава до пети по време на секс, според мен е важното тук да не се използва мед. :lol:

Каквото и да се използва, сякаш, все е зле, някак не мога да си представя, че след това чаршафите или дивана ще са омазани със сметана, мед, шоколад или каквото и да е друго, не мисля, че би ми донесло и някакво свръх удоволствие :?

10 Авг 2015, 14:16

rabotnata pchela написа:Защо да не, има хора, които се мажат от глава до пети по време на секс, според мен е важното тук да не се използва мед. :lol:

С мед по-скоро чистенето доста ще ни накара да се замислим... :roll:
Но аз си признавам, че мога да зяпна, ако видя приятелката ми да ме чака еротично намазана с една сметана или шоколад, ами няма да устоя! :oops:

10 Авг 2015, 14:41

sofi_black написа:
Pacienti написа:Идвам да проверя съчетахте ли го и колко кг свалихте, демек практикувате ли секс...

Ами мога да се похваля, че свалих, колко не зная... около 3, може би, но съм много доволна :D :D пак казвам, че не зная дали само сексът ми помогна или имаше и лятото пръст в това, както и други душевни терзания, но важното е, че се чувствам добре, слаба и задоволена съм :D

Давай в същия дух, с тази диета не може да се прекали... :)

10 Авг 2015, 15:07

Pacienti написа:
sofi_black написа:

Давай в същия дух, с тази диета не може да се прекали... :)

Хихихи може, може, но доста по-лесно ни е да го предотвратим :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32