29 Юли 2015, 14:48
marsu написа:Охх, хайде сега, друго е, нима няма да се изкушите от една купа с ягоди и до нея голата ви половинка, как да няма връзка! :Р Храната може доста добре да влезе в любовната игра!
30 Юли 2015, 13:06
Snejna написа:marsu написа:Охх, хайде сега, друго е, нима няма да се изкушите от една купа с ягоди и до нея голата ви половинка, как да няма връзка! :Р Храната може доста добре да влезе в любовната игра!
Така е, дори и любимия да е там, та и с дрехи не бих могла да издържа на изкушението, може да си сигурна!
07 Авг 2015, 15:40
07 Авг 2015, 16:45
Pacienti написа:Идвам да проверя съчетахте ли го и колко кг свалихте, демек практикувате ли секс...
10 Авг 2015, 08:20
10 Авг 2015, 12:45
10 Авг 2015, 14:02
rabotnata pchela написа:Защо да не, има хора, които се мажат от глава до пети по време на секс, според мен е важното тук да не се използва мед.
10 Авг 2015, 14:16
rabotnata pchela написа:Защо да не, има хора, които се мажат от глава до пети по време на секс, според мен е важното тук да не се използва мед.
10 Авг 2015, 14:41
sofi_black написа:Pacienti написа:Идвам да проверя съчетахте ли го и колко кг свалихте, демек практикувате ли секс...
Ами мога да се похваля, че свалих, колко не зная... около 3, може би, но съм много доволна![]()
пак казвам, че не зная дали само сексът ми помогна или имаше и лятото пръст в това, както и други душевни терзания, но важното е, че се чувствам добре, слаба и задоволена съм
10 Авг 2015, 15:07
Pacienti написа:sofi_black написа:Pacienti написа:Идвам да проверя съчетахте ли го и колко кг свалихте, демек практикувате ли секс...
Ами мога да се похваля, че свалих, колко не зная... около 3, може би, но съм много доволна![]()
пак казвам, че не зная дали само сексът ми помогна или имаше и лятото пръст в това, както и други душевни терзания, но важното е, че се чувствам добре, слаба и задоволена съм
Давай в същия дух, с тази диета не може да се прекали...