Секс - храна - отслабване - събират ли се в едно легло?

Секс - храна - отслабване - събират ли се в едно легло?

Мнениеот sofi_black » 22 Юли 2014, 13:06

Сърце не ми даваше да сложа темата в Спорт, туризъм, здраве, нито в Хоби и развлечение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ама истината си е, че за някои сексът е хоби, предполагам има и такива, които правят секс и за спорта, но фактите са, че можем да съчетаваме полезното с приятното и докато правим секс да сваляме по някой и друг килограм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Въпросът е следният обаче, кои пози трябва да подберем, за да не се отдадем само на приятното и да забравим за полезното :roll: :D

Винаги съм се убеждавала, че чрез секс можем да топим килограми, но като се замисля, бях чела статия в някакво женско списани и там пишеше, че при полов акт, когато жената предимно е активна се свалят има-няма 2000 калории, което си е една дневна дажба - малко е!

Е, в очакване съм да се включите с предложения за приятната и полезна дейност - секс и да разгадаем кои са позите, които биха ни били от помощ да стопим някой килограм :D ;)
sofi_black

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

Мнениеот MerryPop » 22 Юли 2014, 13:11

Хохоххоооооо... имам идея, която едва ли някой може да оспори и то тя е позата правостоящи и за двамата би било от полза, що се отнася до жената предполагам най-ефективно е да е отгоре :roll:
MerryPop

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

Мнениеот magda » 22 Юли 2014, 14:26

не съм сигурна за какво точно говорите, но какво му е хубавото, ако изцеждаш до последно силите си точно в тази ситуация в името на хубавата фигура, тогава сексът ще нещо приятно, ама нанайци :D :D :D
magda

Мнениеот S_Milenska » 26 Ное 2014, 18:13

хаха, аз пък съм чела, че сексът всъщност не е толкова диетичен хаха :) т.е. от него не се отслабва значително, особено пък жените още по-малко. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Връзката секс – хранене, съществува ли?

Мнениеот ivoblinc » 26 Яну 2015, 15:35

Попадам на няколко поредни статии, които твърдят, че с различни храни можем да подобрим сексуалната си активност.
Чак в един момент започнах да се замислям дали да не си ги набавя :D

Не ме разбирайте погрешно нямам никакви затруднения в леглото, но нали знаете как все се иска на хората да са малко по-добри или да имат малко повече от едно или друго.
Та си казах, добре де, ако някой все пак е успял да стане сексуален гигант само с разнородно хранене, защо да не опитам и аз :idea: :roll:

Прочетох в един чужд сайт, че и това се отразявало добре на мъжката сексуалност,
Potency.jpg
Potency.jpg (24.11 KiB) Прегледано 2218 пъти
въпреки че не мога да направя тази връзка, нито пък връзката секс - хранене и все пак ще се радвам някой да ми сподели :idea: :idea:

Мислите ли, че с хрупането на повече ядки, да кажем или пържени яйца с лук, ще станем по-потентни :roll: до сега случвало ли ви се е да правите връзката секс - хранене :roll:
ivoblinc

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

Мнениеот Loreyn » 26 Яну 2015, 15:41

Да ви кажа, че моя мъж беше на диета и то все с неща, които в последствие се оказаха повишаващи потентността и в крайна сметка нямаше разлика... :D или понеже той не е знаел, че са такива и заради това не е почувствал нищо по-различно :?: :D
Loreyn

Мнениеот Krum » 26 Яну 2015, 16:03

Не, никога :))) Дори не вярвам в тези храни, които ги наричат афродизиак, според мен няма нищо общо. Разбира се, ако се наядеш с баница и сърми и ти се ще да заспиш по най-бързия начин, трудно би доставил удоволствие на някоя дама и на себе си.
Аватар
Krum

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Яну 2015, 16:36

Много връзки по принцип виждам със секса, но връзката между яденето и секса не я намирам. Разбира се, може да му се прииска на мъжа ми, ако му приготвя любимите мекици и му ги сервирам само по кухненска престилка, но мисля, че не точно мекиците ще са свършили основната работа. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Elica » 26 Яну 2015, 17:18

Мисля, че има значение храната, някои наистина действат възбуждащо и помагат да се запази по-дълго време сексуалния акт. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Slavena » 26 Яну 2015, 17:40

мисля, че има връзка, храната много зависи и на настроението и на желанието за секс.
Slavena

Следваща

Назад към Приказки по женски