rabotnata pchela написа:Yunona написа:Ако никога не сте правили подобни неща, първият път може да е наистина странен и да не се получи очакваният ефект

Шампанско, ягоди, сметана - прощавайте, но това е така клиширано (аз лично никога не ям ягоди със сметана и шампанско в реалния живот, просто не обичам. Защо да го правя в леглото?!?!)! Пораждат се очаквания да се държим по определен начин и ако този начин не ни идва отвътре, рискуваме да изглеждаме по-скоро смешни, отколкото секси.... Затова мисля, че най-добре е да се спреш на нещо любимо на двама Ви. Нещо специално за Вас

Това наистина ще го разчувства... и настрои по-специално

Какво обича Той? А Ти?
Малки хапки с любими деликатеси (сладки или солени), красиво подредени в чиния или поднос и сервирани в спалнята, бутилка любимо вино или друго питие... Хранете се взаимно, пийте си виното, от отделни чаши или от една... както дойде... хубаво бельо, приглушена музика и подходящо осветление.... просто е. Хубавите неща обикновено са прости

То ни е най-любимо да си хапваме мусака и руска салата, но не вярвам да е удачно.

Иначе много се чудя какво да измислим..

Мусака и руска салата - еее, оправи ми настроението с това "еротично" меню

И защо да не е удачно? Всеки може да яде ягоди в леглото, но малко хора могат да ядат еротично мусака
Сигурна съм, че и други неща обичате - сирене например? Някой хубав вид, по-луксозен от тези, които консумирате всеки ден... Аз например обичам хапка с малко парченце бри със сладко от горски плодове. Синьо сирене и круша. Хапчици с прошуто; чери домат с парченце моцарела на клечка;
Ако държиш на каймата (заради мусаката, хихихи

) - направи малки кюфтенца и после ги набоди на клечка.
Руската салата - представям си я нещо като хапка с майонеза, половин пъдпъдъче яйце, качествена шунка и каперс (по-различен заместител на кисела краставичка).
Ако ще се пие кафе - шоколадов сладкиш нарязан на малки хапки, върху всяка може да има някакво сърчице, изрисувано с подръчни средства. Малки парченца баклава, от които изкусително капе сироп

малки тарталетки с ванилов крем и парченце плод. Буркан с течен шоколад, ама хубав

Отделно плодовете са идеални също - ягодки, топнати в разтопен шоколад са класика (не си падам по сметана, както вече писах);
Стига толкова, че пак написах роман.