Секс - храна - отслабване - събират ли се в едно легло?

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

Мнениеот Yunona » 14 Апр 2015, 23:28

Ако никога не сте правили подобни неща, първият път може да е наистина странен и да не се получи очакваният ефект :) Шампанско, ягоди, сметана - прощавайте, но това е така клиширано (аз лично никога не ям ягоди със сметана и шампанско в реалния живот, просто не обичам. Защо да го правя в леглото?!?!)! Пораждат се очаквания да се държим по определен начин и ако този начин не ни идва отвътре, рискуваме да изглеждаме по-скоро смешни, отколкото секси.... Затова мисля, че най-добре е да се спреш на нещо любимо на двама Ви. Нещо специално за Вас :) Това наистина ще го разчувства... и настрои по-специално :) Какво обича Той? А Ти?
Малки хапки с любими деликатеси (сладки или солени), красиво подредени в чиния или поднос и сервирани в спалнята, бутилка любимо вино или друго питие... Хранете се взаимно, пийте си виното, от отделни чаши или от една... както дойде... хубаво бельо, приглушена музика и подходящо осветление.... просто е. Хубавите неща обикновено са прости :) :) :)
Yunona

Мнениеот Snejna » 15 Апр 2015, 09:56

Винаги може да използваш нещо различно, но наистина заложи на неща, които се хапват лесно като хапки на клечка или подобно, защото няма да е много удачно да ядете супа :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Doktoricata » 15 Апр 2015, 14:56

Има един стар филм, казва се "Девет седмици и половина". С Мики Рурк когато беше млад и красив. Гледай го, има много добра сцена за храната и секса.
Doktoricata

Мнениеот Lisica » 15 Апр 2015, 15:03

Винаги ми се е струвало много готино и интимно да се прави секс и да се хапва едновременно :)
Аватар
Lisica

Мнениеот Kaya » 15 Апр 2015, 15:17

Винаги може да се получи много забавно и сконфузно, но като ви знам какви сте няма определено да ви е скучно в леглото, на мен лично би ми било странно да се мажем там да ядем и т.н. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Mon_ton » 15 Апр 2015, 15:46

Винаги може да се получи много интересно в леглото, ако се включи и храната! Ние понякога експериментираме така, като използваме различни неща, шоколад, сладки, понякога си ги нареждаме по чинии и мнооого лед ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Апр 2015, 16:46

Yunona написа:Ако никога не сте правили подобни неща, първият път може да е наистина странен и да не се получи очакваният ефект :) Шампанско, ягоди, сметана - прощавайте, но това е така клиширано (аз лично никога не ям ягоди със сметана и шампанско в реалния живот, просто не обичам. Защо да го правя в леглото?!?!)! Пораждат се очаквания да се държим по определен начин и ако този начин не ни идва отвътре, рискуваме да изглеждаме по-скоро смешни, отколкото секси.... Затова мисля, че най-добре е да се спреш на нещо любимо на двама Ви. Нещо специално за Вас :) Това наистина ще го разчувства... и настрои по-специално :) Какво обича Той? А Ти?
Малки хапки с любими деликатеси (сладки или солени), красиво подредени в чиния или поднос и сервирани в спалнята, бутилка любимо вино или друго питие... Хранете се взаимно, пийте си виното, от отделни чаши или от една... както дойде... хубаво бельо, приглушена музика и подходящо осветление.... просто е. Хубавите неща обикновено са прости :) :) :)

То ни е най-любимо да си хапваме мусака и руска салата, но не вярвам да е удачно. :lol: :lol: :lol: Иначе много се чудя какво да измислим.. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kauda » 15 Апр 2015, 17:26

Мусаката и руската салата по-скоро няма да вършат работа, макар че доста забавно може да се получи, направо би се пернал по челото любимия ти. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Аватар
kauda

Мнениеот Yunona » 15 Апр 2015, 18:38

rabotnata pchela написа:
Yunona написа:Ако никога не сте правили подобни неща, първият път може да е наистина странен и да не се получи очакваният ефект :) Шампанско, ягоди, сметана - прощавайте, но това е така клиширано (аз лично никога не ям ягоди със сметана и шампанско в реалния живот, просто не обичам. Защо да го правя в леглото?!?!)! Пораждат се очаквания да се държим по определен начин и ако този начин не ни идва отвътре, рискуваме да изглеждаме по-скоро смешни, отколкото секси.... Затова мисля, че най-добре е да се спреш на нещо любимо на двама Ви. Нещо специално за Вас :) Това наистина ще го разчувства... и настрои по-специално :) Какво обича Той? А Ти?

То ни е най-любимо да си хапваме мусака и руска салата, но не вярвам да е удачно. :lol: :lol: :lol: Иначе много се чудя какво да измислим.. :)

Мусака и руска салата - еее, оправи ми настроението с това "еротично" меню :) :) :)
И защо да не е удачно? Всеки може да яде ягоди в леглото, но малко хора могат да ядат еротично мусака :)

Сигурна съм, че и други неща обичате - сирене например? Някой хубав вид, по-луксозен от тези, които консумирате всеки ден... Аз например обичам хапка с малко парченце бри със сладко от горски плодове. Синьо сирене и круша. Хапчици с прошуто; чери домат с парченце моцарела на клечка;
Ако държиш на каймата (заради мусаката, хихихи :) ) - направи малки кюфтенца и после ги набоди на клечка.
Руската салата - представям си я нещо като хапка с майонеза, половин пъдпъдъче яйце, качествена шунка и каперс (по-различен заместител на кисела краставичка).
Ако ще се пие кафе - шоколадов сладкиш нарязан на малки хапки, върху всяка може да има някакво сърчице, изрисувано с подръчни средства. Малки парченца баклава, от които изкусително капе сироп :) малки тарталетки с ванилов крем и парченце плод. Буркан с течен шоколад, ама хубав :)
Отделно плодовете са идеални също - ягодки, топнати в разтопен шоколад са класика (не си падам по сметана, както вече писах);

Стига толкова, че пак написах роман.
Yunona

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Апр 2015, 08:40

Сирената са много добра идея! :)) Особено със сладко вярно, че се получава много добре. Само не знам с толкова храна в леглото почвам ад си мисля, че е по-добре да ходим на хотел, хем детето няма да е с нас. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски