14 Апр 2015, 23:28
15 Апр 2015, 09:56
15 Апр 2015, 14:56
15 Апр 2015, 15:03
15 Апр 2015, 15:17
15 Апр 2015, 15:46
15 Апр 2015, 16:46
Yunona написа:Ако никога не сте правили подобни неща, първият път може да е наистина странен и да не се получи очакваният ефектШампанско, ягоди, сметана - прощавайте, но това е така клиширано (аз лично никога не ям ягоди със сметана и шампанско в реалния живот, просто не обичам. Защо да го правя в леглото?!?!)! Пораждат се очаквания да се държим по определен начин и ако този начин не ни идва отвътре, рискуваме да изглеждаме по-скоро смешни, отколкото секси.... Затова мисля, че най-добре е да се спреш на нещо любимо на двама Ви. Нещо специално за Вас
Това наистина ще го разчувства... и настрои по-специално
Какво обича Той? А Ти?
Малки хапки с любими деликатеси (сладки или солени), красиво подредени в чиния или поднос и сервирани в спалнята, бутилка любимо вино или друго питие... Хранете се взаимно, пийте си виното, от отделни чаши или от една... както дойде... хубаво бельо, приглушена музика и подходящо осветление.... просто е. Хубавите неща обикновено са прости![]()
![]()
15 Апр 2015, 17:26
15 Апр 2015, 18:38
rabotnata pchela написа:Yunona написа:Ако никога не сте правили подобни неща, първият път може да е наистина странен и да не се получи очакваният ефектШампанско, ягоди, сметана - прощавайте, но това е така клиширано (аз лично никога не ям ягоди със сметана и шампанско в реалния живот, просто не обичам. Защо да го правя в леглото?!?!)! Пораждат се очаквания да се държим по определен начин и ако този начин не ни идва отвътре, рискуваме да изглеждаме по-скоро смешни, отколкото секси.... Затова мисля, че най-добре е да се спреш на нещо любимо на двама Ви. Нещо специално за Вас
Това наистина ще го разчувства... и настрои по-специално
Какво обича Той? А Ти?
Малки хапки с любими деликатеси (сладки или солени), красиво подредени в чиния или поднос и сервирани в спалнята, бутилка любимо вино или друго питие... Хранете се взаимно, пийте си виното, от отделни чаши или от една... както дойде... хубаво бельо, приглушена музика и подходящо осветление.... просто е. Хубавите неща обикновено са прости![]()
![]()
То ни е най-любимо да си хапваме мусака и руска салата, но не вярвам да е удачно.![]()
![]()
Иначе много се чудя какво да измислим..
16 Апр 2015, 08:40