Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

02 Юли 2015, 16:26

Elica написа:Аз съм съгласна да изпробвам сексът по такъв начин, може да има още по-големи ползи ;))

Е ти докато спортуваш е добре да си мислиш за спорт, така е доказано, че се горят повече калории, а какво ще е такова разпокъсано нито секс, като хората, нито потене като хората, със сигурност ще се загуби страстта :idea:

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

03 Юли 2015, 09:47

BeenieGal написа:
Elica написа:Аз съм съгласна да изпробвам сексът по такъв начин, може да има още по-големи ползи ;))

Е ти докато спортуваш е добре да си мислиш за спорт, така е доказано, че се горят повече калории, а какво ще е такова разпокъсано нито секс, като хората, нито потене като хората, със сигурност ще се загуби страстта :idea:

Вие я убихте тази тема, важното е да има и секс и спорт от време на време. :lol:

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

22 Юли 2015, 10:26

silver933 написа:
jamest написа:Червеното месо (пържоли), пилешките гърди, крила и бутчета, гъше месо, пуешко и патешко. При дивите птици също има богат избор – пъдпъдък и фазан.
Съществуват и храни полезни за тестостерона, които не са месни. Фасул, ядки и някои зърнени храни.
Не на последно място се нареждат млечните продукти: прясно мляко, кисело мляко, сирене, извара, всички те са полезни за тестостерона.

Това ме навежда на мисълта, че една жена ако яде много млечни продукти сигурно произвежда големи количества тестостерон? :Р :roll:

Особено ако е по-окосмена със сигурност. :mrgreen: :lol:

22 Юли 2015, 12:40

Сега разбирам бившото ми гадже, ами той не ядеше почти нищо от това :mrgreen: дефакто е бил на половина жена :mrgreen:

22 Юли 2015, 16:16

Mauritius написа:Сега разбирам бившото ми гадже, ами той не ядеше почти нищо от това :mrgreen: дефакто е бил на половина жена :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Логиката е желязна просто!

22 Юли 2015, 16:42

qwerryyy написа:
Mauritius написа:Сега разбирам бившото ми гадже, ами той не ядеше почти нищо от това :mrgreen: дефакто е бил на половина жена :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Логиката е желязна просто!

То вие сте стигнали преди Mauritius до логиката, само че виждате ли как обърквате хората, след това да се припознават в казаното от вас :idea:

22 Юли 2015, 16:51

някой сякаш го приема на сериозно. :mrgreen:

22 Юли 2015, 19:51

silver933 написа:някой сякаш го приема на сериозно. :mrgreen:

Само това остава. Все пак тук не търсим топлата вода. [emoji4]

23 Юли 2015, 11:22

marsu написа:
silver933 написа:някой сякаш го приема на сериозно. :mrgreen:

Само това остава. Все пак тук не търсим топлата вода. [emoji4]

Важното е, че откриваме нещо много повече от топлата вода и опознаваме толкова хора :mrgreen:

23 Юли 2015, 13:57

Не мисля, че емного готино с топла вода да се откриват много хора, особено пък в наши дни като дебнат от всякъде болести. :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32