Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

26 Юли 2015, 20:04

marsu написа:Не мисля, че емного готино с топла вода да се откриват много хора, особено пък в наши дни като дебнат от всякъде болести. :lol: :lol: :lol:

цтцт понякога и така стават нещата и младите са все по-отворени към такъв тип връзки, при които храненето остава на заден план и вместо първо да си научат любимие храни те си научават любимите пози.

26 Юли 2015, 20:51

Мога да кажа, че наистина има връзка между яденето и любовта, че и секса даже! :)
Аз лично доста лесно се впечатлявам ако някоя жена ми сготви вкусно, разбира се не някви вратни пържоли после да искам само да умра, а не да правя секс, ами нещо подходящо - паста, морски дарове и после съм готов за битка. :mrgreen:

27 Юли 2015, 14:07

Добре де, аз скоро на среща не съм ходила, ама това ли се прави, вместо да си говорите сладко, докато пийвате нещо, то единия се бъхти или бъхтил да готви завартени манджи, докато другия стои като принцеса, не, че не си говорите, ама някак се раздвоява човек, поне аз това не го разбирам :roll:

27 Юли 2015, 14:46

dejavu написа:Добре де, аз скоро на среща не съм ходила, ама това ли се прави, вместо да си говорите сладко, докато пийвате нещо, то единия се бъхти или бъхтил да готви завартени манджи, докато другия стои като принцеса, не, че не си говорите, ама някак се раздвоява човек, поне аз това не го разбирам :roll:

Защо да не, когато дойде времето за готвене или да се прекара вечерта в едния от двамат,а какво лошо има домакина да приготви яденето и да покаже, че има някакво желание да впечатли?

27 Юли 2015, 16:39

С радост бих сготвила ня някой, ако после се отблагодари с качествен секс :) :mrgreen: :mrgreen:

27 Юли 2015, 17:37

Mon_ton написа:С радост бих сготвила ня някой, ако после се отблагодари с качествен секс :) :mrgreen: :mrgreen:

Охаааа! :)) Чак ми се прииска аз да ти сготвя! :mrgreen:

27 Юли 2015, 20:19

Мале, мале, какво става тука,а ? :lol: :lol: :lol:
И аз си мисля, че една хубава храна може да докара до много хубави изживявания след това!

28 Юли 2015, 16:11

Абе на мене защо така и без манджа ми се получава, нещо женско ли има в мене? :roll: :mrgreen: :mrgreen:

28 Юли 2015, 16:37

viking написа:Абе на мене защо така и без манджа ми се получава, нещо женско ли има в мене? :roll: :mrgreen: :mrgreen:

По-скоро си твърде много мъж, за да мислиш само за секс и без да имаш нужда от храна! :lol: Когато беше млад мъжът ми беше същия, сега обича и да си хапне!

28 Юли 2015, 18:04

Охх, хайде сега, друго е, нима няма да се изкушите от една купа с ягоди и до нея голата ви половинка, как да няма връзка! :Р Храната може доста добре да влезе в любовната игра!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 32