22 Апр 2015, 10:49
22 Апр 2015, 10:50
22 Апр 2015, 11:05
22 Апр 2015, 11:51
22 Апр 2015, 13:30
Bass написа:Тайната е от пекарната, в която го купуваш!
22 Апр 2015, 15:25
22 Апр 2015, 15:30
LaCoquine написа:Съгласна съм, но до нас има пекарна, в която сякаш любимите ни баби, майсторки с ръцете, работят, всичко е невероятно и аз предпочитам да пазарувам от там, отколкото да хабя продукти, докато се случи както трябва и то случайно
24 Апр 2015, 15:28
Nightmare написа:Никога не съм правила козунак, но зная, че си изисква доста внимание, майката на моя приятелка правеше козуначени кифлички, които ставаха невероятно вкусни, но трябва да наблюдаваш да не превтаса, да е добре омесен, а за да стане на конци, не е задължително биенето, мисля, че просто това е една от техниките, но не е единствената
26 Май 2015, 12:13
LaCoquine написа:Съгласна съм, но до нас има пекарна, в която сякаш любимите ни баби, майсторки с ръцете, работят, всичко е невероятно и аз предпочитам да пазарувам от там, отколкото да хабя продукти, докато се случи както трябва и то случайно
27 Май 2015, 11:49