29 Яну 2016, 11:22
29 Яну 2016, 16:37
luchia@marco написа:А какъв е този тип месене с изтегляне, аз не знаех, че съществува такъва домашен козунак на конци не съм яла от дете...
![]()
29 Яну 2016, 16:53
29 Яну 2016, 17:51
Yunona написа:luchia@marco написа:А какъв е този тип месене с изтегляне, аз не знаех, че съществува такъва домашен козунак на конци не съм яла от дете...
![]()
Не месиш тестото, като го поддържаш във вид на топка, а използваш изтеглящи напред движения, после прегъваш назад и пак напред и т.н. Сетих се, че и изтеглянето и усукването на фитили преди сплитането допринася за образуването на конци.
31 Яну 2016, 11:36
YoLindi написа:А какво трябва да е тестото, по-жилаво, по-мазно, какво трябва да стои като консистенция
23 Фев 2016, 15:16
29 Мар 2016, 14:56
30 Мар 2016, 13:30
Anka написа:То много зор месенето, добре че има хлебопекарни и с тях лесно може да се омеси всичко, което трябва. :)
07 Апр 2016, 11:42
07 Апр 2016, 11:54
Ваня Стойчева написа:Тази година си харесах един козунак без месене, уникално изглежда! :)
Мисля да го пробвам този уикенд дали ще се получи, ако рецептата е сполучлива ще ви го споделя.