Месене или биене - каква е тайната на вкусния козунак?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Как да направя козунак в домашна хлебопекарна?

Мнениеот Дороти » 17 Апр 2019, 10:54

Влади написа:Аз правя в хлебопекарната по рецептата на Кулинарен еликсир, това е името на блога й поне. Става страхотен!


Абсолютно подкрепям. Вече няколко години така го правя. Не е имитация, ами си е направо козунак - на конци, пухкав, ароматен! :wink:
Дороти
 
Мнения: 130
Регистриран на: 25 Окт 2018, 10:10

Re: Готово козуначено тесто – има ли тънкости?

Мнениеот Тео Чирпанлийски » 02 Фев 2020, 18:59

Аз смятам, че готовото козуначено тесто не става. Трябва месене, трябва душа и трябва ръка. С машини не става.
Тео Чирпанлийски
 
Мнения: 42
Регистриран на: 27 Окт 2016, 18:16

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта