19 Апр 2013, 10:23
19 Апр 2013, 13:08
25 Апр 2013, 13:12
30 Апр 2013, 11:30
27 Мар 2014, 15:58
27 Мар 2014, 21:03
28 Мар 2014, 12:20
r5kova написа:Козунакът иска пространство, където да бухва. Става и в хлебопекарна, но не е толкова пухкав. Предлагам компромисен вариант (изпробван многократно). Хлебопекарната се ползва за замесване и първите две втасвания. Преди последното втасване тестото се изважда, заплита се (по желание) и се слага в тава, а тавата във фурната. След като тестото втаса за трети път, се пече. Става невероятен, а се избягва досадното месене.
08 Апр 2014, 16:45
08 Апр 2014, 16:56
22 Апр 2015, 10:43