Мъжът - с или без брада - как предпочитате?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Смятате ли мъжката брада за хиенична, а вие имате ли?

Мнениеот Lili_pili » 03 Фев 2016, 16:52

Наболата брада е по-готина, тази дългата е много ангажираща сякаш и не е толкова приятна на външен вид, а и събира супа.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Ваня Стойчева » 10 Фев 2016, 13:56

Lili_pili написа:Наболата брада е по-готина, тази дългата е много ангажираща сякаш и не е толкова приятна на външен вид, а и събира супа.

Наболата много боде, най-добре изобщо без брада. Гладко избръснатите мъже винаги са били на мода. :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот penelopa » 23 Фев 2016, 17:19

Ужасявам се от мъже с бради и мустаци. Като видя пожълтели от тютюн или с боклуци из тях/някои човешки секрети например/, ми се догажда!
penelopa

Мнениеот Локумът » 23 Фев 2016, 20:01

penelopa написа:Ужасявам се от мъже с бради и мустаци. Като видя пожълтели от тютюн или с боклуци из тях/някои човешки секрети например/, ми се догажда!

Е ти какво направи, по същата логика аз мога да кажа, че не понасям да виждам жени с дълга коса. :banghead: Едно е да си мърляч, то може да си мърляч и без мустак, в това може да си сигурна. Разбира се при пушачите е доста кофти и грозно, но пък затова може да се смени брадата вместо с мустак - с козя, която пак се харесва на повечето жени. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот irka » 29 Фев 2016, 13:02

Локумът написа:
penelopa написа:Ужасявам се от мъже с бради и мустаци. Като видя пожълтели от тютюн или с боклуци из тях/някои човешки секрети например/, ми се догажда!

Е ти какво направи, по същата логика аз мога да кажа, че не понасям да виждам жени с дълга коса. :banghead: Едно е да си мърляч, то може да си мърляч и без мустак, в това може да си сигурна. Разбира се при пушачите е доста кофти и грозно, но пък затова може да се смени брадата вместо с мустак - с козя, която пак се харесва на повечето жени. :mrgreen:

Имам лоши спомени от един преподавател в университета, той беше с брада без мустаци. :mrgreen: Като видя такъв "украсен" мъж, винаги се сещам за него.
irka

Мнениеот silver933 » 30 Ное 2016, 11:32

Какво й е на брадата? Вас някой пита ли ви "Смятате ли, че женската коса е хигиенична, а вие имате ли?"
каква е разликата, все космалаци... :lol: Ако се поддържа добра хигиена, няма проблеми!
Аватар
silver933

Мнениеот pavleta » 30 Ное 2016, 13:27

Предполагам, че една брада си изисква доста поддръжка, не е само да я пуснеш и после шапка на тояга :smile: . Струва ми се, че повечето са от втория тип, изглеждат позанемарени.
pavleta

Мнениеот Guppy » 30 Ное 2016, 14:43

Не знам, има мъже, на които им стои добре брадата и е поддържана, не мисля, че много са тези, които я занемаряват. Дори ми прави обратното впечатление, чемъжете с брада полагат огромни грижи за нея, чак и гребенчета си купуват.
Аватар
Guppy

Мнениеот Malina » 30 Ное 2016, 15:49

И аз съм на мнение, че често полагат немалко грижи за брадата си и винаги изглежда добре , спретната и подредена, може всичко друго да им е разхвърлено, но това да им е подредено. :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот mimeto90 » 30 Ное 2016, 16:46

Един мъж с брада винаги привлича погледа, това просто си е мъжествено :grin: .
mimeto90

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже