Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли мъжката брада за хиенична, а вие имате ли?

30 Ное 2016, 17:28

mimeto90 написа:Един мъж с брада винаги привлича погледа, това просто си е мъжествено :grin: .

Абсолютно! За мен е много по-секси мъжът да има брада, и като почне да ти хвърля едни погледии... мале мале!

01 Дек 2016, 10:07

Защо да е мръсна брадата? Всяка сутрин като си мият лицето мъжете и тя минава почистване :smile: .

20 Мар 2017, 16:53

според мен да се чудим за брадата е като да се чудим за косите ни дали на нас като са дълги са хигиенични. Мисля, че много по-чисти можем да сме, ако и ние сме остригани като мъжете.

20 Мар 2017, 17:25

На мен ми харесва брадата на мъжете, ако е поддържана добре разбира се, не ако фърчи насам натам, от втория вариант рядко виждам, забелязала съм ,че за мъжете брадата е като за нас косата, нещо много важно.

31 Мар 2017, 12:19

особено пък последните години се върнаха на мода мъжете с бради, тоя хипстър стил, как да не ви харесват?? Отдавна мина модата на гладко избръснатите мъже в стил Хосе Мигел от сапунения сериал.

31 Мар 2017, 14:03

Rali_hr написа:особено пък последните години се върнаха на мода мъжете с бради, тоя хипстър стил, как да не ви харесват?? Отдавна мина модата на гладко избръснатите мъже в стил Хосе Мигел от сапунения сериал.

Аз си ги харесвам така мъжете, като съвременните, бих се опитала да направя моя такъв, но като знам, че няма да се навие, развивам такива проекции върху малкия. :lol:

31 Мар 2017, 16:13

Не, че я смятам за мръсна, но я смятам за грозна, не ми харесва, боде ми и ми придава занемарен външен вид.

01 Апр 2017, 09:59

Все пак като се изтърка добре, измие се изтрие се, си е супер чисто място,е след супа не е много приятно, но ще разчитаме, че собственика на брадата ще се измие добре, след като е ял. :mrgreen:

04 Апр 2017, 15:03

Не харесвам брадати мъже :). Нормалната тридневна е масова и бива. Ама брада, баш брада - не, благодаря!

05 Апр 2017, 20:31

BettyBoop написа:Не харесвам брадати мъже :). Нормалната тридневна е масова и бива. Ама брада, баш брада - не, благодаря!

оххх, само като чета и се разтапям! Но за всеки влак си има пътници, виж ме мен, луда съм по бради! :heartsfade:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14