Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли мъжката брада за хиенична, а вие имате ли?

02 Май 2017, 11:21

Няма лошо в брадата, ако се поддържа добре. Защо да трябва да е нещо мръсно, тя може да се мие, подсушава и поддържа добре, въпреки че е на лицето.

28 Юли 2017, 10:41

Аз главно се чудя какво ли има в косата на жените, че се хванаха за нашата брада. Все едно мъжете с брада са някакви изпаднали мизерници, които не знаят да се мият и вече е голям проблем, че са с брада...

28 Юли 2017, 14:57

miron написа:Аз главно се чудя какво ли има в косата на жените, че се хванаха за нашата брада. Все едно мъжете с брада са някакви изпаднали мизерници, които не знаят да се мият и вече е голям проблем, че са с брада...

Ние не ядем с косите си, а вие доста често обирате манджите с мустаците си.. :)

08 Сеп 2017, 12:34

Какво толкова ви пречи брадата не ми е ясно... след като някой си има такава, начи се грижи за нея. същото е като с косата, колко па да е мръсна тая брада... мие се и толкова.

08 Сеп 2017, 14:40

Виждал съм много хора без брада, които са изключително мизерни. Така че не е от брадата, ами всеки трябва да си реши дали и как да си поддържа тялото чисто. С брадата е същото, ако решиш ще си я почистиш, ако ли не - няма. Може да си събираш вътре и разни остатъци от храна зап о-късно.

20 Сеп 2017, 12:00

Така е, може да си мизерен и без да имаш брада. :lol:

Re: Със или без брада

08 Ное 2018, 13:00

Винаги съм харесвала брадати мъже. По-мъжествени ми изглеждат. Не си падам по изнежени, супер красиви мъже, които приличат на момченца.

03 Дек 2018, 15:56

Не харесвам брадатковци, не обичам да ми боде брадата им. И ми се струва нехигиенично някак.

12 Дек 2018, 10:33

Категорично без! Моят мъж го тормозя да се бръсне през ден, завалията :mrgreen:

13 Дек 2018, 18:37

О, как през ден, космите долу всеки ден. Като шкурка е на следващия ден!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14