Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
02 Май 2017, 11:21
Няма лошо в брадата, ако се поддържа добре. Защо да трябва да е нещо мръсно, тя може да се мие, подсушава и поддържа добре, въпреки че е на лицето.
28 Юли 2017, 10:41
Аз главно се чудя какво ли има в косата на жените, че се хванаха за нашата брада. Все едно мъжете с брада са някакви изпаднали мизерници, които не знаят да се мият и вече е голям проблем, че са с брада...
28 Юли 2017, 14:57
miron написа:Аз главно се чудя какво ли има в косата на жените, че се хванаха за нашата брада. Все едно мъжете с брада са някакви изпаднали мизерници, които не знаят да се мият и вече е голям проблем, че са с брада...
Ние не ядем с косите си, а вие доста често обирате манджите с мустаците си.. :)
08 Сеп 2017, 12:34
Какво толкова ви пречи брадата не ми е ясно... след като някой си има такава, начи се грижи за нея. същото е като с косата, колко па да е мръсна тая брада... мие се и толкова.
08 Сеп 2017, 14:40
Виждал съм много хора без брада, които са изключително мизерни. Така че не е от брадата, ами всеки трябва да си реши дали и как да си поддържа тялото чисто. С брадата е същото, ако решиш ще си я почистиш, ако ли не - няма. Може да си събираш вътре и разни остатъци от храна зап о-късно.
20 Сеп 2017, 12:00
Така е, може да си мизерен и без да имаш брада.
08 Ное 2018, 13:00
Винаги съм харесвала брадати мъже. По-мъжествени ми изглеждат. Не си падам по изнежени, супер красиви мъже, които приличат на момченца.
03 Дек 2018, 15:56
Не харесвам брадатковци, не обичам да ми боде брадата им. И ми се струва нехигиенично някак.
12 Дек 2018, 10:33
Категорично без! Моят мъж го тормозя да се бръсне през ден, завалията
13 Дек 2018, 18:37
О, как през ден, космите долу всеки ден. Като шкурка е на следващия ден!