borkova написа:marsu написа:О, да аз харесвам по принцип точно набола брада, но като се нагорещи положението и .. става неприятно. Случвало ми се е след бурна нощ да се крия вкъщи 2-3 дена, докато ми минат протъркванията по брадата и изобщо около устата.![]()
Ухааа![]()
![]()
![]()
Че вие много целувки, много нещо
![]()
![]()
Но да ти кажа далеч по-добър вариант е да ти е протъркана брадата, отколкото други места!
![]()
silver933 написа:Жените вече имат пълното право да имат предпочитания към нас, след като ние избираме и решаваме дали те да имат косми или не.![]()
Добре, че с жена ми сме на едно мнение..
borkova написа:marsu написа:Bambaa написа:Но пък наболата брада е много секси, но да си го гледкаш, иначе ако ме задере с нея, направо имам чувство, че кожата от лицето ми ще остане по нея!
О, да аз харесвам по принцип точно набола брада, но като се нагорещи положението и .. става неприятно. Случвало ми се е след бурна нощ да се крия вкъщи 2-3 дена, докато ми минат протъркванията по брадата и изобщо около устата.![]()
Ухааа![]()
![]()
![]()
Че вие много целувки, много нещо
![]()
![]()
Но да ти кажа далеч по-добър вариант е да ти е протъркана брадата, отколкото други места!
![]()
rabotnata pchela написа:Аз държа много на брадата, май всичките ми гаджета имаха поне набола брада, тя ми е слабост
Lisandra написа:rabotnata pchela написа:Аз държа много на брадата, май всичките ми гаджета имаха поне набола брада, тя ми е слабост
Друго си е да прокараш пръсти през брадата и да го почешкаш, започват да мъркат като котараци...
MaLkA_sLaDoRaNa написа:Lisandra написа:Друго си е да прокараш пръсти през брадата и да го почешкаш, започват да мъркат като котараци...
Мммм да, така е ама и на други места, на които е препоръчително да си махат "брадата", като ги почешкаш, започват да ти мъркат... като котараци![]()
![]()
Още от Framar.bg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта