Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
25 Яну 2016, 14:48
Защо? Хипстър видът е много як, аз също съм така и мога да кажа, че определено не страдам от женско внимание
25 Яну 2016, 15:51
asdddwww написа:Защо? Хипстър видът е много як, аз също съм така и мога да кажа, че определено не страдам от женско внимание

А работодателите как приемат брадите? Моят приятел имаше брада и доста му юрънкаха наработа. Накрая се принуди да я махне. Това определено си беше бая тъпо де.юю
01 Фев 2016, 13:39
Monika_Spasova написа:asdddwww написа:Защо? Хипстър видът е много як, аз също съм така и мога да кажа, че определено не страдам от женско внимание

А работодателите как приемат брадите? Моят приятел имаше брада и доста му юрънкаха наработа. Накрая се принуди да я махне. Това определено си беше бая тъпо де.юю
Какво толкова работи, че една брада да ги дразни толкова?
01 Фев 2016, 14:57
Monika_Spasova написа:asdddwww написа:Защо? Хипстър видът е много як, аз също съм така и мога да кажа, че определено не страдам от женско внимание

Ooo, има ги такива много, на които им се налага да си променят външния вид, заради работата, което е много тъпо. Все едно на някоя жена да кажат, че задължително трябва да си махне космите на ръцете!
01 Фев 2016, 15:45
На мен не ми харесва, освен, че ми е грозно лицето да е покрито с косми, то не е и особено приятно. :) Жените обичаме да виждаме гладко обръснати мъже с хубава прическа.
02 Фев 2016, 11:57
Има жени, които се възбуждат от боцкането на брадата
02 Фев 2016, 13:14
Jully написа:На мен не ми харесва, освен, че ми е грозно лицето да е покрито с косми, то не е и особено приятно. :) Жените обичаме да виждаме гладко обръснати мъже с хубава прическа.
На някои мъже даже не им отива да са много брадати. :) Зависи от лицето, обаче определено са по-зрели с брада.
02 Фев 2016, 13:57
Вижте, вижте, кажете ми кое не ви харесва?

- hipster-man2.jpg (27.5 KiB) Прегледано 617 пъти
Изключително красив младеж.. :)))
03 Фев 2016, 15:01
Mon_ton написа:Вижте, вижте, кажете ми кое не ви харесва?
hipster-man2.jpg
Абсолютно съгласна!
03 Фев 2016, 16:06
roksana написа:Mon_ton написа:Вижте, вижте, кажете ми кое не ви харесва?
hipster-man2.jpg
Абсолютно съгласна!

Ааа, де аз за какво говоря. :) Всичко си има момчето, какво като има малко брада, голям праз.

Той да ми се развява у нас по коса и по брада само.. па нека има.