Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли мъжката брада за хиенична, а вие имате ли?

25 Яну 2016, 14:48

Защо? Хипстър видът е много як, аз също съм така и мога да кажа, че определено не страдам от женско внимание :mrgreen:

25 Яну 2016, 15:51

asdddwww написа:Защо? Хипстър видът е много як, аз също съм така и мога да кажа, че определено не страдам от женско внимание :mrgreen:

А работодателите как приемат брадите? Моят приятел имаше брада и доста му юрънкаха наработа. Накрая се принуди да я махне. Това определено си беше бая тъпо де.юю

01 Фев 2016, 13:39

Monika_Spasova написа:
asdddwww написа:Защо? Хипстър видът е много як, аз също съм така и мога да кажа, че определено не страдам от женско внимание :mrgreen:

А работодателите как приемат брадите? Моят приятел имаше брада и доста му юрънкаха наработа. Накрая се принуди да я махне. Това определено си беше бая тъпо де.юю

Какво толкова работи, че една брада да ги дразни толкова? :shock:

01 Фев 2016, 14:57

Monika_Spasova написа:

Ooo, има ги такива много, на които им се налага да си променят външния вид, заради работата, което е много тъпо. Все едно на някоя жена да кажат, че задължително трябва да си махне космите на ръцете!

01 Фев 2016, 15:45

На мен не ми харесва, освен, че ми е грозно лицето да е покрито с косми, то не е и особено приятно. :) Жените обичаме да виждаме гладко обръснати мъже с хубава прическа.

02 Фев 2016, 11:57

Има жени, които се възбуждат от боцкането на брадата :grin:

02 Фев 2016, 13:14

Jully написа:На мен не ми харесва, освен, че ми е грозно лицето да е покрито с косми, то не е и особено приятно. :) Жените обичаме да виждаме гладко обръснати мъже с хубава прическа.

На някои мъже даже не им отива да са много брадати. :) Зависи от лицето, обаче определено са по-зрели с брада.

02 Фев 2016, 13:57

Вижте, вижте, кажете ми кое не ви харесва?
hipster-man2.jpg
hipster-man2.jpg (27.5 KiB) Прегледано 617 пъти

Изключително красив младеж.. :)))

03 Фев 2016, 15:01

Mon_ton написа:Вижте, вижте, кажете ми кое не ви харесва?
hipster-man2.jpg

Абсолютно съгласна! :grin:

03 Фев 2016, 16:06

roksana написа:
Mon_ton написа:Вижте, вижте, кажете ми кое не ви харесва?
hipster-man2.jpg

Абсолютно съгласна! :grin:

Ааа, де аз за какво говоря. :) Всичко си има момчето, какво като има малко брада, голям праз. :mrgreen: Той да ми се развява у нас по коса и по брада само.. па нека има. :oops:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14