Добави отговор

Re: Окувит Лутеин срещу напрежение и стрес на очите

15 Авг 2012, 17:24

Работя по 8-9 часа на ден на компютър, диоптъра ми вече надминава 2,5 и всяка вечер съм с главоболие. Дали Окувит Лутеин ще намали болката и умората в очите и при каква схема се пие?

Re: Преумора на очите....

04 Ное 2013, 13:35

За съжаление и аз не мога да се справя, т.е. не зная как! Взех си овлажняващи капки за очи, но не ми помогнаха за умората. Дали мога да си сложа очила без диоптър само със защита от компютър?

По какво да разбера, че имам очно заболяване?

23 Юли 2014, 11:59

Преди време ми бяха открили астигматизъм. Носих очила за кратко и в един момент започнах да не изпитвам нужда от тях, реших, че заболяването си е отишло, свалих ги. Лекарката ми беше предписала капки, както и витамини, за да понижат стреса в очите :D , но реших, че имат прекалено много Е-та и започнах собствена терапия с моркови. :oops: :D :D

Така де, сега се опасявам, дали това очно заболяване не се е върнало или пък е друго. Дали е възможно сами да разберем, ако имаме едно или друго очно заболяване, какви симптоми се появяват освен главоболието, тъй като това беше причината, поради която отидох на офталмолог за пръв път, иначе мислих, че виждам перфектно :?

Някой от вас имал ли е различни симптоми на очно заболяване от тези и в какво са се изявявали? :?

Re: По какво да разбера, че имам очно заболяване?

23 Юли 2014, 12:03

астигматизма е често срещано очно заболяване, но на мен ми го откриха, когато отидох с оплакване за сърбеж и зачервяване на очите, не съм имала главоболие, а и не съм забелязала да не виждам повече от обикновено :D чувала съм, че някои хора, които често боледуват от конюнктивит или им излиза ечемик, също е възможно да имат астигматизъм и това да са симптомите :? по-добре отиди на очен, няма защо да гадаем :!:

11 Авг 2014, 13:09

Здравейте, lini_leni!

Симптомите на астигматизъм включват основно главоболие, замъглено зрение, лесна уморяемост на очите при натоварване. Признаците на състоянието са неспецифични и е възможно да са оплаквания, свързани с друг проблем. Препоръчваме Ви консултация с офталмолог!

Поздрави,
Фрамар

10 Дек 2014, 11:06

lini_leni написа:Преди време ми бяха открили астигматизъм. Носих очила за кратко и в един момент започнах да не изпитвам нужда от тях, реших, че заболяването си е отишло, свалих ги. Лекарката ми беше предписала капки, както и витамини, за да понижат стреса в очите :D , но реших, че имат прекалено много Е-та и започнах собствена терапия с моркови. :oops: :D :D

Така де, сега се опасявам, дали това очно заболяване не се е върнало или пък е друго. Дали е възможно сами да разберем, ако имаме едно или друго очно заболяване, какви симптоми се появяват освен главоболието, тъй като това беше причината, поради която отидох на офталмолог за пръв път, иначе мислих, че виждам перфектно :?

Някой от вас имал ли е различни симптоми на очно заболяване от тези и в какво са се изявявали? :?

Ти много леко си се отнесла с лечението си, а после се чудиш дали ти е минало :) Реши сама! :lol: :lol:

16 Дек 2014, 12:38

Най-малкото отидете на преглед, за да разберете до къде сте се докарали със самолечението си... :!:

16 Дек 2014, 12:38

Най-малкото отидете на преглед, за да разберете до къде сте се докарали със самолечението си... :!:

27 Дек 2014, 15:08

Работата ми е свързана с постоянно взиране в монитора на компютъра и вечер като се прибера чувствам умора........

24 Фев 2015, 10:57

Не съм се сещала, че мога да използвам пдообни капки, но не е ли най-добре да се вземе решението след като сме били при доктор? :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7