Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
29 Юни 2015, 18:18
На мен на работа също доста ми пречи музиката, но когато чистя из вкъщи винаги ми помага, пускам си нещо динамично и подкачам с парцала като луд.
01 Юли 2015, 12:36
miron написа:На мен на работа също доста ми пречи музиката, но когато чистя из вкъщи винаги ми помага, пускам си нещо динамично и подкачам с парцала като луд.

Това и при мен е задължително, но гледам да е някакво денс парче и да не ме кефи много, понеже иначе забравям какво съм тръгнала да правя
01 Юли 2015, 13:16
А при мен не е така, ако ми звучи добра музика в главата и се надъхвам много, но ако трябва нещо да смятам или да правя такива сложни неща предпочитам да ми е тихо.
01 Юли 2015, 15:41
Много обичам да си пея, така че трудно мога да изтърпя да съм си любима песен и да съм с затворена уста, а като запея и някак около мен настъпва неловко мълчание, независимо дали са семейството, приятелите или колегите ми около мен
01 Юли 2015, 16:15
exotic написа:Много обичам да си пея, така че трудно мога да изтърпя да съм си любима песен и да съм с затворена уста, а като запея и някак около мен настъпва неловко мълчание, независимо дали са семейството, приятелите или колегите ми около мен

Защо, аз си представям, че ще е много яко и аз обичам да си потропвам и да си блъскам докато слушам музика.
03 Юли 2015, 14:11
В повечето случаи по време на работа не слушам музика, защото ме разсейва. Но когато чистя си пускам нещо весело и диманично и се развихрям. Предпочитам бърза и жива музика, не харесвам тези електронно звучащи парчета.
03 Юли 2015, 14:28
kauda написа:В повечето случаи по време на работа не слушам музика, защото ме разсейва. Но когато чистя си пускам нещо весело и диманично и се развихрям. Предпочитам бърза и жива музика, не харесвам тези електронно звучащи парчета.
Искаш да кажеш, че докато чистиш слушаш Бийтълс?
07 Юли 2015, 10:59
енърджи е яко да, аз го слушам в колата, на работа пълна тишина.
07 Юли 2015, 11:19
Днес сме на Honey Cocaines, едва ли има нещо по-зареждащо от вторника с тематика на петък
12 Авг 2015, 15:48
хм, само Бийтълс ли е конкуренция на разните DJ-и?!

интересна логика!