Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
22 Дек 2015, 16:14
rabotnata pchela написа:Аз си слушам най-често Zrock, пускат що годе все неща, които ми харесват, а ако реша, че ме дразнят с приказки пристъпвам към Youtube :)
Това е готиното сега на тубата, че си има и някакви плейлистове и не е задължително да след всяка песен да търсиш нова
23 Дек 2015, 13:29
И на мен ми харесва, че вече има плейлисти, преди нямаше и беш емного досадно. А сега дори се пускат и следващи песни, без да си отворил плейлист, в същия стил или на същата група. :)
26 Дек 2015, 19:20
Mon_ton написа:И на мен ми харесва, че вече има плейлисти, преди нямаше и беш емного досадно. А сега дори се пускат и следващи песни, без да си отворил плейлист, в същия стил или на същата група. :)
Да, готина е иновацията, аз най-често на техния вкус и подбор се доверявам
21 Яну 2016, 13:14
Ееееееееее, айде сега, не човекът се определя от стила музика, който слуша. Аз слушам всичко, което ми харесва, ходя по дискотеки и по клубове, не ми пречи да ми пее тони Стораро.
21 Яну 2016, 16:27
Monika_Spasova написа:Ееееееееее, айде сега, не човекът се определя от стила музика, който слуша. Аз слушам всичко, което ми харесва, ходя по дискотеки и по клубове, не ми пречи да ми пее тони Стораро.

Да, именно стилът се определя от човека и тук идва дълбокото разочарование!
06 Апр 2016, 15:24
nadqta написа:Сега нещо съм на джаз вълна, странно как се върнах в миналото, досега не ми се беше случвало за чак толкова дълго време, на вълна Ета Джеймс съм, както и Ела Фицджералд... не мога да спра да ги слушам хихи :)
ГОляма непоносимост имам към подобна музика. :) много приспива..
06 Апр 2016, 17:24
Много ме нахъсват песните на Линкин парк, като искам да живна, си ги пускам

.
03 Юни 2016, 09:31
irka написа:Много ме нахъсват песните на Линкин парк, като искам да живна, си ги пускам

.
хаха, това много тийнейджърско. :) добре, че няма заклети рок фенове тука, че щяха да те разпънят за тази боза. :) Все едно да кажеш слушам Джъстин Бийбър.
06 Юни 2016, 17:36
Какво му е на Джъстин Бийбър? Певец като певец за днешното време. Добро си е момчето

.
08 Юли 2016, 15:40
analizatorka написа:Какво му е на Джъстин Бийбър? Певец като певец за днешното време. Добро си е момчето

.
Щом казваш. :) само доказваш, че нямаш музикален вкус, друго - не.