Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
07 Яну 2016, 16:30
Snejna написа:Alexandrina написа:момичета,много ви благодаря за препоръките и подкрепата. няма да съм поредната напомпана силиконка,а имам нужда.живот и здраве ще споделя отзивите си след това.
Надявам се всичко да мине добре, успех с възстановяването! Аз да ти призная любопитна съм за снимка, имам позната със силикон и изглежда абсурдно.
Със силикона трябва много да се внимава да не се присрастиш, че може да се изгуби мярката. Имам познати, на които им седи много добре, видях ги по бански на морето. На едната ако не ми бяха казали, нямаше да разбера, че са изкуствени! :)
07 Яну 2016, 17:26
Аз да си призная не съм виждала, освен на разни звезди по телевизията, но на живо и на снимка са две различни неща. :) Не е ли нормално, преди да пристъпиш к ъм това да видиш на живо, да пипнеш и т.н., или как се процедира?
08 Яну 2016, 12:32
доколкото знам на пипане е доста твърд. стои добре, но ако мъжа иска да го пипне,да не се разочарова, защото стои твърде кораво,няма я мекотата на естествените големи гърди.

. но така ил иначе мъжете си обичат гърди и силикона ги кефи по някакъв начин. на мен също ми харесва стига да стои добре и да е в мярка.
08 Яну 2016, 13:48
Не съм пипала и аз, но сигурно е много особено и странно, важното е както каза по-нагоре Горица да не става някакво пристрастяване, че тогава лошо..
08 Яну 2016, 15:33
Пристрастяването според мен е проблем при повечето разкрасителни процедури и е много важно на какъв лекар ще попаднеш.
08 Яну 2016, 17:11
Pacienti написа:Пристрастяването според мен е проблем при повечето разкрасителни процедури и е много важно на какъв лекар ще попаднеш.

Е, кой ще откаже, накрая всички слагат каквото иска клиента и взимат парите, в края на краищата това е и бизнес. :)
11 Яну 2016, 15:41
любопитна съм да разбера какво става с Alexandrina. какво стана със силикона?
12 Яну 2016, 16:13
нали тя щеше да си прави. тази промоция от Скин Системс дали е още валидна?
25 Мар 2016, 16:02
annamaria написа:нали тя щеше да си прави. тази промоция от Скин Системс дали е още валидна?
Това за поставяне на силикон, като една от грижите против стареене, предполагам е свързано с преборване на ефектите от години+гравитация?
25 Мар 2016, 16:16
nefertiti написа:annamaria написа:нали тя щеше да си прави. тази промоция от Скин Системс дали е още валидна?
Това за поставяне на силикон, като една от грижите против стареене, предполагам е свързано с преборване на ефектите от години+гравитация?
Момичето може да няма още този проблем, а да си слага за разкрасяване.