Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Lisandra » 20 Ное 2015, 17:29

dacka85 написа:И аз бих се подложила . Още след първото раждане бюста ми много се развали :cry: . Толкова ,че аз самата не мога да се гледам :yellow1: :roulette: . Даже ме е срам от мъжа ми и все се крия. Ужасно е . За мен тези пари за корекция са доста и се надявам някой ден да ме огрее :razz: та да се отърва от този комплекс.

Любопитна съм, като се криеш от мъжа си той намира ли те...
Шегата настрана, виждала съм такива случаи, според мен нещо става с мускула на гърдите за да се свлекат така!?
Lisandra

Мнениеот dacka85 » 22 Ное 2015, 00:24

Кърмих и с двете деца. Когато ми слезе кърмата изведнъж за няколко часа гърдите ми станаха огромни. С времето се смалиха и увиснаха . Наистина е грозна картинка. Размера не ме вълнува, искам да са по-стегнати и повдигнати.
dacka85

Мнениеот Pipilota » 22 Ное 2015, 09:24

Все пак и през самата бременност гърдите доста порастват и после е неизбежно това, за което говори dacka. За съжаление не всяка успява да запази бюста си, дори някои не успяват въпреки, че не са кърмили. Дори и напълняването и отслабването също дава отражение. Но наистина много скъпи тези процедури, а сигурно са и много болезнени. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Gorica23 » 24 Ное 2015, 14:10

dacka85 написа:Кърмих и с двете деца. Когато ми слезе кърмата изведнъж за няколко часа гърдите ми станаха огромни. С времето се смалиха и увиснаха . Наистина е грозна картинка. Размера не ме вълнува, искам да са по-стегнати и повдигнати.

Щом размера не те интересува, видях, че правят Повдигане и реконструкция на бюста с или без гръдни импланти, сигурно цената е друга без импланти. Направи си консултация с пластичен хирург и виж какво ще те посъветва.
https://www.ofertomat.bg/Konsultatsia-p ... p4095.html
Gorica23

Мнениеот Alexandrina » 24 Ное 2015, 15:13

оффф и това с увисналия бюст си е теглило за нас жените. ама не се притеснявай,всичко си има оправия,даже би трябвало да е по-евтино, отколкото да си слагаш бюст.
Alexandrina

Мнениеот Pacienti » 25 Ное 2015, 18:26

От известно време не си харесвам устните, едни такива отпуснати и безформени станаха, грима вече не помага, та решихме с моята дерматоложка да ги пооправим.
Интересувам се дали боли, не че това ще ме спре, но да се подготвя. :)
Pacienti

Мнениеот annamaria » 26 Ное 2015, 17:23

не мисля,че ще те боли. с хиалурон ли ще ги попълваш?
annamaria

Мнениеот Doktoricata » 26 Ное 2015, 18:03

Pacienti написа:От известно време не си харесвам устните, едни такива отпуснати и безформени станаха, грима вече не помага, та решихме с моята дерматоложка да ги пооправим.

Къде ще ги правиш, при устни си трябва майсторлък! :)
Doktoricata

Мнениеот annamaria » 27 Ное 2015, 15:57

Doktoricata написа:
Pacienti написа:От известно време не си харесвам устните, едни такива отпуснати и безформени станаха, грима вече не помага, та решихме с моята дерматоложка да ги пооправим.

Къде ще ги правиш, при устни си трябва майсторлък! :)

за устните си трябва прецизна ръка. иначе може да стане ефекта на патката. :lol:
annamaria

Мнениеот Gorica23 » 27 Ное 2015, 16:25

Прави сте, много внимателно трябва да се подходи, защото някои се превръщат в гротеска!
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим