Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
20 Ное 2015, 17:29
dacka85 написа:И аз бих се подложила . Още след първото раждане бюста ми много се развали

. Толкова ,че аз самата не мога да се гледам

. Даже ме е срам от мъжа ми и все се крия. Ужасно е . За мен тези пари за корекция са доста и се надявам някой ден да ме огрее

та да се отърва от този комплекс.
Любопитна съм, като се криеш от мъжа си той намира ли те...
Шегата настрана, виждала съм такива случаи, според мен нещо става с мускула на гърдите за да се свлекат така!?
22 Ное 2015, 00:24
Кърмих и с двете деца. Когато ми слезе кърмата изведнъж за няколко часа гърдите ми станаха огромни. С времето се смалиха и увиснаха . Наистина е грозна картинка. Размера не ме вълнува, искам да са по-стегнати и повдигнати.
22 Ное 2015, 09:24
Все пак и през самата бременност гърдите доста порастват и после е неизбежно това, за което говори dacka. За съжаление не всяка успява да запази бюста си, дори някои не успяват въпреки, че не са кърмили. Дори и напълняването и отслабването също дава отражение. Но наистина много скъпи тези процедури, а сигурно са и много болезнени.
24 Ное 2015, 14:10
dacka85 написа:Кърмих и с двете деца. Когато ми слезе кърмата изведнъж за няколко часа гърдите ми станаха огромни. С времето се смалиха и увиснаха . Наистина е грозна картинка. Размера не ме вълнува, искам да са по-стегнати и повдигнати.
Щом размера не те интересува, видях, че правят Повдигане и реконструкция на бюста с или без гръдни импланти, сигурно цената е друга без импланти. Направи си консултация с пластичен хирург и виж какво ще те посъветва.
https://www.ofertomat.bg/Konsultatsia-p ... p4095.html
24 Ное 2015, 15:13
оффф и това с увисналия бюст си е теглило за нас жените. ама не се притеснявай,всичко си има оправия,даже би трябвало да е по-евтино, отколкото да си слагаш бюст.
25 Ное 2015, 18:26
От известно време не си харесвам устните, едни такива отпуснати и безформени станаха, грима вече не помага, та решихме с моята дерматоложка да ги пооправим.
Интересувам се дали боли, не че това ще ме спре, но да се подготвя. :)
26 Ное 2015, 17:23
не мисля,че ще те боли. с хиалурон ли ще ги попълваш?
26 Ное 2015, 18:03
Pacienti написа:От известно време не си харесвам устните, едни такива отпуснати и безформени станаха, грима вече не помага, та решихме с моята дерматоложка да ги пооправим.
Къде ще ги правиш, при устни си трябва майсторлък! :)
27 Ное 2015, 15:57
Doktoricata написа:Pacienti написа:От известно време не си харесвам устните, едни такива отпуснати и безформени станаха, грима вече не помага, та решихме с моята дерматоложка да ги пооправим.
Къде ще ги правиш, при устни си трябва майсторлък! :)
за устните си трябва прецизна ръка. иначе може да стане ефекта на патката.
27 Ное 2015, 16:25
Прави сте, много внимателно трябва да се подходи, защото някои се превръщат в гротеска!