Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Yarost » 26 Окт 2015, 15:04

Alexandrina написа:не съм се загубила,бе момичета.честно казано разглеждам офертите на Скин Системс и се чудя какво да избера. дали само една или да измоля мъжлето за две оферти. не знам дали пък няма да стане нахално.

нашта си подбирала оферта. ами хайде казвай на какво си спряла. какво си си харесала за Коледа? ;)
Yarost

Мнениеот Alexandrina » 27 Окт 2015, 15:01

тайнааааа! :lol: не, шегувам се. разбира се,че ще кажа само че е въпрос на бюджет...избрала съм си две оферти. така че спокойно ще кажа.
Alexandrina

Мнениеот Yarost » 28 Окт 2015, 16:33

а разбряхте ли, че сега в Скин Сситем консултацията е само 15 лева,което всъщност е много важно за всяка една процедура. така че ако има такива, които се затрудняват могат първо да си направят консултация.
Yarost

Мнениеот Alexandrina » 29 Окт 2015, 17:44

Yarost написа:а разбряхте ли, че сега в Скин Сситем консултацията е само 15 лева,което всъщност е много важно за всяка една процедура. така че ако има такива, които се затрудняват могат първо да си направят консултация.

не. в интерес на истината от теб разбирам. но ще хвърля един поглед,защото и без това имам нужда да се консултирам за някои от офертите.
Alexandrina

Мнениеот Yarost » 30 Окт 2015, 17:01

Alexandrina написа:
Yarost написа:а разбряхте ли, че сега в Скин Сситем консултацията е само 15 лева,което всъщност е много важно за всяка една процедура. така че ако има такива, които се затрудняват могат първо да си направят консултация.

не. в интерес на истината от теб разбирам. но ще хвърля един поглед,защото и без това имам нужда да се консултирам за някои от офертите.

ами ето виждаш ли. точно на време идва тази офертичка. първо минаваш на консултация и оттам си вадиш извода за това кое би било подходящо за теб. все пак няма ли да ни издадеш към коя оферта имаш афинитет?
Yarost

Мнениеот Alexandrina » 02 Ное 2015, 17:49

и така престраших се да ви споделя какво очаквам да ми се случи. много си харесах ето тази оферта.
може да ви се струва тривиално,но който каквото си няма,това иска. :oops:
Alexandrina

Мнениеот Yarost » 03 Ное 2015, 16:35

честитоооо тогава. ама да ти кажа честно всеки трябва да си прави това от което наистина има нужда. така че аз смятам,че този бюст ще ти подхожда. :) какво друго искаш да си направиш. плюс това като отидеш на консултация,те щи ти кажат кое е най-доброто за теб.запазила ли си си вече час за консултация?
Yarost

Мнениеот Alexandrina » 05 Ное 2015, 16:14

а аз повярвай ми наистина имам нужда. винаги съм била леко комплексирана,че имам много малък бюст и като дойде време за море и бански направо не ми се ходи на плаж, а толкова много го обичам лятото. мисля,че нещо в норма няма да ми навреди, а напротив би изглеждало нормално и хубаво.:)
Alexandrina

Мнениеот Lisandra » 05 Ное 2015, 18:08

Дайте малко линкове за тези оферти, моля, че 15 лв. си е направо без пари. :roll:
Lisandra

Мнениеот Alexandrina » 06 Ное 2015, 15:17

Lisandra написа:Дайте малко линкове за тези оферти, моля, че 15 лв. си е направо без пари. :roll:

ето аз съм се спряла на тази оферта. но имам и още една предвид,за която е въпрос на преценка дали ще имам възможност.
https://www.ofertomat.bg/Gelaniat-bust- ... p4356.html
Alexandrina

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим