Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Gorica23 » 12 Окт 2015, 15:08

Yarost написа:
Doktoricata написа:Много е добра тази идея, направо си набелязвайте офертата и вземете парите за нея.
Аз си харесах тази:
https://www.ofertomat.bg/Perfektno-talo ... p3957.html
но само си мечтая... :)[/quote

ти явно си решила да го одрускаш твоичкия :lol: ама така де. цяла година си гледаме семейните задължения,та това ли няма да заслужаваме.

Някой виждал ли е на живо как изглежда, на снимката е перфектно д...то, после трябва ли да се поддържа!? :roll:
Gorica23

Мнениеот Yarost » 12 Окт 2015, 17:33

Gorica23 написа:
Yarost написа:
Doktoricata написа:Много е добра тази идея, направо си набелязвайте офертата и вземете парите за нея.
Аз си харесах тази:

ти явно си решила да го одрускаш твоичкия :lol: ама така де. цяла година си гледаме семейните задължения,та това ли няма да заслужаваме.

Някой виждал ли е на живо как изглежда, на снимката е перфектно д...то, после трябва ли да се поддържа!? :roll:

аз мисля,че да. все пак след такава процедура не означава че трябва да ядем сланинка препечена... :lol: ти последно на това ли се спря?
Yarost

Мнениеот Alexandrina » 13 Окт 2015, 10:24

момичета, доста сте се поразвихрили с офертите. даже като гледам вече мислите и за коледните си подаръци.
аз мисля да попълня устните си,една позната доста ми се похвали точно от тази оферта. засега ще се спра на това, но задължително ще се избера и още една оферта,защото си струван тези минус 50 %. ;)
Alexandrina

Мнениеот MerryPop » 13 Окт 2015, 11:55

Alexandrina написа:момичета, доста сте се поразвихрили с офертите. даже като гледам вече мислите и за коледните си подаръци.
аз мисля да попълня устните си,една позната доста ми се похвали точно от тази оферта. засега ще се спра на това, но задължително ще се избера и още една оферта,защото си струван тези минус 50 %. ;)

Дами, я кажете за тези оферти, които съм си харесала, как ви се струват и как разбирате от какво имате нужда, аз съм млада, смятам и кожата си за такава, тъй като едното рядко отговаря на другото, но смятам, че това не е твърде агресивно и добре би ми се отразило, а от това си имам силна нужда, че след раждането... знаете как е :cry:
MerryPop

Мнениеот Doktoricata » 13 Окт 2015, 12:53

Първата ми изглежда добре, за стриите според мен една процедура няма да е достатъчна, трудно се махат.
Doktoricata

Мнениеот веселказасмяна » 13 Окт 2015, 14:06

Doktoricata написа:Първата ми изглежда добре, за стриите според мен една процедура няма да е достатъчна, трудно се махат.

Със сигурност, но терапията си изглежда доста ефективна, може и да стане, но поне едни три процедури ще са необходими за първите ефекти, а що се отнася до процедурите за лице, то наистина как успявате да определите, че е точно за вашия тип кожа?
веселказасмяна

Мнениеот Doktoricata » 13 Окт 2015, 14:59

веселказасмяна написа:
Doktoricata написа:Първата ми изглежда добре, за стриите според мен една процедура няма да е достатъчна, трудно се махат.

Със сигурност, но терапията си изглежда доста ефективна, може и да стане, но поне едни три процедури ще са необходими за първите ефекти, а що се отнася до процедурите за лице, то наистина как успявате да определите, че е точно за вашия тип кожа?

Аз си имам дерматоложка и съм се оставила в нейните ръце, като професионалист казва кое е най добре за моята кожа, досега не ме е подвела, наскоро даже ме убеди да не правя определена процедура, въпреки че щеше да вземе добри пари. :)
Doktoricata

Мнениеот LaCoquine » 13 Окт 2015, 16:12

Doktoricata написа:
веселказасмяна написа:

Аз си имам дерматоложка и съм се оставила в нейните ръце, като професионалист казва кое е най добре за моята кожа, досега не ме е подвела, наскоро даже ме убеди да не правя определена процедура, въпреки че щеше да вземе добри пари. :)

Фийу, останали са и такива лекари, да си призная аз не бях виждала скоро такива :|
LaCoquine

Мнениеот Yarost » 15 Окт 2015, 10:13

MerryPop написа:
Alexandrina написа:момичета, доста сте се поразвихрили с офертите. даже като гледам вече мислите и за коледните си подаръци.

Дами, я кажете за тези оферти, които съм си харесала, как ви се струват и как разбирате от какво имате нужда, аз съм млада, смятам и кожата си за такава, тъй като едното рядко отговаря на другото, но смятам, че това не е твърде агресивно и добре би ми се отразило, а от това си имам силна нужда, че след раждането... знаете как е :cry:

има ли кислород и хиалуронче, нещата вървят на добре. :) аз съм на това мнение. ;) но да ти кажа честно за тези пари не знам колко ефективна ще е процедурата...
Yarost

Мнениеот Lisandra » 15 Окт 2015, 13:04

Gorica23 написа:
Yarost написа:
Аз си харесах тази:

Кое от двете трябва да се оправи, на мен ми харесва и с черния бански... :)
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим