Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Козметични терапии против стареене

24 Сеп 2015, 16:30

Fancy, много добре си го казала, въпрос на избор е, бих допълнила и желание. Винаги съм се възхищавала на жени, които в драматични моменти от живота си, съумяват да изглеждат добре и излъчват една непринудена елегантност, но това се постига с грижи... :idea:

25 Сеп 2015, 13:19

Pacienti написа:Fancy, много добре си го казала, въпрос на избор е, бих допълнила и желание. Винаги съм се възхищавала на жени, които в драматични моменти от живота си, съумяват да изглеждат добре и излъчват една непринудена елегантност, но това се постига с грижи... :idea:

И аз се съгласявам много бързо с теб, но точно тази непринудена елегантност, мисля, че всеки я носи в себе си, но в различни дози, съответно има дами, на които и без усилия им идва това отръки, както се казва :idea:

25 Сеп 2015, 14:59

Fancy написа:
Pacienti написа:Fancy, много добре си го казала, въпрос на избор е, бих допълнила и желание. Винаги съм се възхищавала на жени, които в драматични моменти от живота си, съумяват да изглеждат добре и излъчват една непринудена елегантност, но това се постига с грижи... :idea:

И аз се съгласявам много бързо с теб, но точно тази непринудена елегантност, мисля, че всеки я носи в себе си, но в различни дози, съответно има дами, на които и без усилия им идва това отръки, както се казва :idea:

Ех, а какво да правим тези дето не ни идва отръки...!? Нарочно не изключвам себе си. :)

25 Сеп 2015, 16:04

това за съблекалнята на фитнеса ми е познато... не мога да разбера дошла да тренира и космите и стърчат от бикините, да не говорим за краката им, за порасналите нокти с изтъркан лак. е, трябва все пак да приветстваме това, че идва да поспортува. жени, разберете, сърдете се на себе си,че мъжа ви не намира нищо във вас. давайте го по-секси, че пак казвам има жени, които бебета гледат обаче са си страшни мацки. това мъжете го ценят, те виждат всичко. няма спор, че е трудно да въртиш домакинството,децата и т н, обаче я си поставете въпроса другите как успяват. ВОЛЯ, ВОЛЯЯЯЯ!

p.s един приятел точно една вечер като ни беше на гости сподели с нас, как жена му като родила не станала лелка, напротив сподели как полагала грижи и за себи си, радвавала го палавко с него, е кажете ми кой мъж не иска това...

25 Сеп 2015, 16:23

Yarost написа:това за съблекалнята на фитнеса ми е познато... не мога да разбера дошла да тренира и космите и стърчат от бикините, да не говорим за краката им, за порасналите нокти с изтъркан лак. е, трябва все пак да приветстваме това, че идва да поспортува. жени, разберете, сърдете се на себе си,че мъжа ви не намира нищо във вас. давайте го по-секси, че пак казвам има жени, които бебета гледат обаче са си страшни мацки. това мъжете го ценят, те виждат всичко. няма спор, че е трудно да въртиш домакинството,децата и т н, обаче я си поставете въпроса другите как успяват. ВОЛЯ, ВОЛЯЯЯЯ!

p.s един приятел точно една вечер като ни беше на гости сподели с нас, как жена му като родила не станала лелка, напротив сподели как полагала грижи и за себи си, радвавала го палавко с него, е кажете ми кой мъж не иска това...

Така е, така... Преди известно време се срещаме с един съученик и много се зарадвахме да се видим, но той беше толкова учуден, че не приличам на лелка, както другите ми съученички, каза ми: Ама ти си същата, не си и напълняла, даже и двойна брадичка нямаш. :lol: :lol: :lol:
А аз си викам лелееее... как ли изглеждат моите връстнички :o :shock: :shock: :shock:

Относно мъжа, наистина, че няма какво друго да го направи толкова щастлив, както палаво дете с още по-палава жена :lol:

28 Сеп 2015, 15:15

ramimni написа:
Yarost написа:това за съблекалнята на фитнеса ми е познато... не мога да разбера дошла да тренира и космите и стърчат от бикините, да не говорим за краката им, за порасналите нокти с изтъркан лак. е, трябва все пак да приветстваме това, че идва да поспортува. жени, разберете, сърдете се на себе си,че мъжа ви не намира нищо във вас. давайте го по-секси, че пак казвам има жени, които бебета гледат обаче са си страшни мацки. това мъжете го ценят, те виждат всичко. няма спор, че е трудно да въртиш домакинството,децата и т н, обаче я си поставете въпроса другите как успяват. ВОЛЯ, ВОЛЯЯЯЯ!

Така е, така... Преди известно време се срещаме с един съученик и много се зарадвахме да се видим, но той беше толкова учуден, че не приличам на лелка, както другите ми съученички, каза ми: Ама ти си същата, не си и напълняла, даже и двойна брадичка нямаш. :lol: :lol: :lol:
А аз си викам лелееее... как ли изглеждат моите връстнички :o :shock: :shock: :shock:

Относно мъжа, наистина, че няма какво друго да го направи толкова щастлив, както палаво дете с още по-палава жена :lol:

ramimni, така и така си дошла тука в клуба, я сподели ти как се грижиш да изглеждаш добре.фенка ли си на естетичните прозедури?

28 Сеп 2015, 17:04

Дано ни платят навреме, че си харесах тази оферта
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ust ... p3791.html
Някой знае ли защо пише, че е валидна до 10 този месец, а иначе е активна!?

29 Сеп 2015, 12:29

Yarost написа:
ramimni написа:

ramimni, така и така си дошла тука в клуба, я сподели ти как се грижиш да изглеждаш добре.фенка ли си на естетичните прозедури?

Интересувам се, толкова доколкото в един по-нататъшен момент усетя нужда, то ще зная как стоят нещата, къде и при кого да ги направя, колко ще ми струва това и какви ефекти да очаквам. Затова и много помагат и форумите като този, особено когато има с кого да общуваш и да обменяш опит :idea:
Иначе до този момент се опитвам да използвам колкото се може повече натурална козметика, кожата ми е нормална и веднъж на два месеца ми стига да ходя на козметик и веднъж в годината на дерматолог, като единствените ми бръчици до този момент са плитки, почти незабележими по челото и лекарката ми смята, че няма нужда от каквато и да е било намеса. :)

29 Сеп 2015, 14:50

Lisandra написа:Дано ни платят навреме, че си харесах тази оферта
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ust ... p3791.html
Някой знае ли защо пише, че е валидна до 10 този месец, а иначе е активна!?

Щом ти дава възможност да си купиш ваучер, няма проблем, може да са направили грешка с датите. :)

29 Сеп 2015, 15:00

ramimni написа:Интересувам се, толкова доколкото в един по-нататъшен момент усетя нужда, то ще зная как стоят нещата, къде и при кого да ги направя, колко ще ми струва това и какви ефекти да очаквам. Затова и много помагат и форумите като този, особено когато има с кого да общуваш и да обменяш опит :idea:
Иначе до този момент се опитвам да използвам колкото се може повече натурална козметика, кожата ми е нормална и веднъж на два месеца ми стига да ходя на козметик и веднъж в годината на дерматолог, като единствените ми бръчици до този момент са плитки, почти незабележими по челото и лекарката ми смята, че няма нужда от каквато и да е било намеса. :)

То затова и нямаш нужда, грижиш се за кожата си, уважавам жените с такъв подход. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 44