при мен ефекта е супер. много съм доволна и, ако скоро излизе пак някоя такава офертичка съм първа в списъка.

Alexandrina написа:Lisandra, много си несериозна! за какви глупости си похарчи парите, та не можа да си купиш ваучер?
при мен ефекта е супер. много съм доволна и, ако скоро излизе пак някоя такава офертичка съм първа в списъка.
Alexandrina написа:Lisandra, много си несериозна! за какви глупости си похарчи парите, та не можа да си купиш ваучер?
Gorica23 написа:Alexandrina написа:Lisandra, много си несериозна! за какви глупости си похарчи парите, та не можа да си купиш ваучер?
Подозирам къде са отишли парите на Lisandra, в друга тема сподели за здравословен проблем. Въпреки че съм на мнение, че една жена винаги трябва да отделя както време така и средства за себе си, ако ние не го правим, друг няма да се погрижи за нас.
Gorica23 написа:Естествено, че трябва да се погрижиш първо за здравословния проблем, това не подлежи на обсъждане...
Другото го казах по повод коментара на julianne, че не може да спести за себе си пари, вярно е, че винаги има непредвидени разходи, аз и от тях си заделям.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта