Alexandrina написа:gomez123 написа:Gorica23 написа:Това имах предвид и аз когато казах, че друг няма да помисли за нас, то не им е и работа на мъжете, но ако се занемарим не прощават...
Все се намира някоя засукана мацка да привлече вниманието им.
Най-лошото, знаете ли кое е, ако някоя пропаднячка се случи да им привлече вниманието, това вече е страшно!

затова семейни дами, не позволявайте да се занимарявате, помнете,че винаги, ами винаги покрай мъжките очи преминават много жени. накрая да не се окаже, че някоя пак семейна дето си кътала парички да се разхубавява е имала и времето и желанието да се погрижи за себе си и за мъжа ви. познавам много момичета мои прятелки, които след като родиха се превърнаха в абсолютни лелки и такива които въпреки няколко месечните си бебета и семейни задържения изглеждаха като модели. всичко е въпрос на воля, време винаги може да се намери!
Gomez, я вземи потвърди мнението ми, та да вземе женорята да се освести.
Както и да го въртим и сучем, то наистина си е така, на близък приятел на мъжа ми, жена му роди и месец след това ги видяхме в парка, изглеждаше толкова добре, толкова стегната, сякаш никога не е била бременна! Отделно моя позната, с която се видях 3 месеца след като роди, тя пък изглеждаше като сестра на детенцето си и без това си има детско излъчване, ама беше разрошила грива, изпъната на високия ток - страшна мадама!
Изводът е, че нямаме никакво право да изглеждаме зле, особено когато не се чувстваме по такъв начин и не толкова за мъжете трябва да правим всичко това, колкото заради нас самите!