Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Lisandra » 09 Сеп 2015, 16:09

Alexandrina написа:
marsu написа:Могат ли да се купуват ваучери? Имам една приятелка, която скоро има рожден ден и все се оплаква от желанието да се разкраси,.. мога да се възползвам от такава идея!

може да. оказа се,че в този сайт Скин Системс предлагат изгодни ваучери за много яки процедури. ако има и жени, които изгодно си търсят да си направят и други процедури освен BDR, там е мястото. и Gorica23 е права, вземи са ваучер и кътай парите да не вземеш да ги похарчиш. :)

Ти правили си вече тази BDR процедура и ако да, разкажи моля те как е!? :)
Lisandra

Мнениеот Yarost » 09 Сеп 2015, 17:35

Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Хитра идея е за ваучера, но разбира се всичко е за София, не мога да пратя някой на изгодна процедура и да плати тройно за пътни :D

Може да съчетаете полезното с приятното. Събирате се с приятелки, хем ще си направите купона, а с кола пътя ще ви излезе евтино... :)

ето ти един подходящ вариант. иначе чакаме Alexandrina да сподели отзиви.да видим как са се развили нещата при нея,дали е доволна, толкова колкото аз. ;)
Yarost

Мнениеот Gorica23 » 10 Сеп 2015, 12:45

Yarost написа:
Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Хитра идея е за ваучера, но разбира се всичко е за София, не мога да пратя някой на изгодна процедура и да плати тройно за пътни :D

Може да съчетаете полезното с приятното. Събирате се с приятелки, хем ще си направите купона, а с кола пътя ще ви излезе евтино... :)

ето ти един подходящ вариант. иначе чакаме Alexandrina да сподели отзиви.да видим как са се развили нещата при нея,дали е доволна, толкова колкото аз. ;)

Нещо и аз се зарибих по тази процедура, ама мога ли да я приложа при положение, че съм си правила химически пилинг в началото на пролетта.
Yarost, наистина ли ефекта е моментален и колко време трае? :)
Gorica23

Мнениеот Yarost » 10 Сеп 2015, 16:13

Gorica23, мисля,че не би трябвало да имаш проблем. даже си мисля,че като видиш ефекта,ще спреш и да се мъчиш с химически пилинг. резултата си личи на момента и може би е до кожа, но при мен месец, месец и половина ефекта си държи.естествено за този период пак можеш да си направиш.
Yarost

Мнениеот Doktoricata » 12 Сеп 2015, 11:19

Процедурите са много освежаващи, но след определена възраст само ботокса дава нужния ефект. :)
Doktoricata

Мнениеот Yarost » 12 Сеп 2015, 11:56

Doktoricata написа:Процедурите са много освежаващи, но след определена възраст само ботокса дава нужния ефект. :)

въпроса пак опира до кожа. ако си на 40 и кожата ти е генно определена като фина, BDR си върши идеална работа.иначе за ботокса въобще си нямам много идея как изглежда кожата с него. кви са му предимствата?
Yarost

Мнениеот Doktoricata » 14 Сеп 2015, 10:15

Yarost написа:
Doktoricata написа:Процедурите са много освежаващи, но след определена възраст само ботокса дава нужния ефект. :)

въпроса пак опира до кожа. ако си на 40 и кожата ти е генно определена като фина, BDR си върши идеална работа.иначе за ботокса въобще си нямам много идея как изглежда кожата с него. кви са му предимствата?

Да, така е, зависи от кожата, но и възрастта има значение. Затова и казвам, че след 40- 45г. само той помага, мимическите бръчки, особено за гневната между веждите с процедури не се оправя. Предимствата му са, че просто премахва бръчките.
Doktoricata

Мнениеот Yarost » 14 Сеп 2015, 15:08

Doktoricata написа:
Yarost написа:

Да, така е, зависи от кожата, но и възрастта има значение. Затова и казвам, че след 40- 45г. само той помага, мимическите бръчки, особено за гневната между веждите с процедури не се оправя. Предимствата му са, че просто премахва бръчките.

да, има жени, които перманентно изгледа им е все едно са ядосани. а някакви недостатъци има ли ботокса?
Yarost

Мнениеот MGB » 14 Сеп 2015, 15:24

Pacienti написа:Нормално е да им се плаща, ние като работим взимаме пари, от друга страна не знам вие къде ходите, но при моята дерматоложка прегледа не струва толкова , като вземе проби за иазследване, тя се занимава с лабораториите, за което не ми взима допълнително пари, получавам си наготово изследванията.

Евала, малко такива лекари останаха, които не гледат първо да ти одерат кожата, а след това да свършат, каквото трябва и то дори не е каквото трябва да колкото могат, което рядко е достатъчно за решаване на проблемите ти :(
MGB

Мнениеот Lisandra » 15 Сеп 2015, 11:44

Alexandrina написа:
Lisandra написа:
Alexandrina написа:честно казано и аз се изненадах от цялото това количество оферти. и то на такива поносими цени. та като прочетох за предимствата на BDR процедурата направо си запазих час при Скин системс,тъй че другата седмица и аз ще мога да се похваля с резултат. :P

ще кажа как е. ;)

Моля те разкажи, заделила съм едни пари само за мен, но с времето, знаете как е, може и да се стопят... :roll:

ми направо си купи ваучер, да не би да изхарчиш парите. щом като се притесняваш,че може да ги похарчиш за друго, направо си го купи и така ще знаеш,че ти е в кърпа вързано. ;)

За съжаление се оказах права, парите отидоха за друго, дано се доредя другия месец... :roll:
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим