Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Gorica23 » 02 Сеп 2015, 10:53

Lisandra написа:
Yarost написа:
ами то си е точно така. някои мацки си го правят непосредствено преди нещо значимо за тях- я някоя лична срещичка, я някое мероприятие. ;)
иначе аз съм напипала лесното, от тука си извадих на промоцийка процедурата и съм много доволна от ефекта.

https://www.ofertomat.bg/BDR-za-litse-- ... p4086.html

Yarost, ти подлагала ли си се, само една процедура ли се прави, какъв е точно ефекта и най - важното болезнено ли е!? :idea:
Иначе цената е много примамлива.

И мен ме интересува какъв е ефекта и ако съм правила химически пилинг, трябва ли да изчакам или мога да се освежа.
kauda, кое ти се струва скъпо, естетичните процедури са бих казала даже евтини, от пластична хирургия не разбирам, но това не са неща, които ги правиш всяка година и при положение, че това са операции цените ми изглеждат нормални. :idea:
Gorica23

Мнениеот Alexandrina » 03 Сеп 2015, 13:58

kauda написа:Лелее, сега отворих този сайт и разгледах офертите, вярно, мислих и знаех, че е скъпа пластичната хирургия, но чак толкова съм изненадана! :shock:

честно казано и аз се изненадах от цялото това количество оферти. и то на такива поносими цени. та като прочетох за предимствата на BDR процедурата направо си запазих час при Скин системс,тъй че другата седмица и аз ще мога да се похваля с резултат. :P

ще кажа как е. ;)
Alexandrina

Мнениеот Lisandra » 04 Сеп 2015, 11:49

Alexandrina написа:
kauda написа:Лелее, сега отворих този сайт и разгледах офертите, вярно, мислих и знаех, че е скъпа пластичната хирургия, но чак толкова съм изненадана! :shock:

честно казано и аз се изненадах от цялото това количество оферти. и то на такива поносими цени. та като прочетох за предимствата на BDR процедурата направо си запазих час при Скин системс,тъй че другата седмица и аз ще мога да се похваля с резултат. :P

ще кажа как е. ;)

Моля те разкажи, заделила съм едни пари само за мен, но с времето, знаете как е, може и да се стопят... :roll:
Lisandra

Мнениеот Alexandrina » 04 Сеп 2015, 13:54

Lisandra написа:
Alexandrina написа:

ще кажа как е. ;)

Моля те разкажи, заделила съм едни пари само за мен, но с времето, знаете как е, може и да се стопят... :roll:

ми направо си купи ваучер, да не би да изхарчиш парите. щом като се притесняваш,че може да ги похарчиш за друго, направо си го купи и така ще знаеш,че ти е в кърпа вързано. ;)
Alexandrina

Мнениеот kalinka-kuku » 04 Сеп 2015, 14:46

Могат ли да се купуват ваучери? Имам една приятелка, която скоро има рожден ден и все се оплаква от желанието да се разкраси,.. мога да се възползвам от такава идея!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Gorica23 » 04 Сеп 2015, 15:22

Alexandrina написа:
Lisandra написа:
Alexandrina написа:

ще кажа как е. ;)

ми направо си купи ваучер, да не би да изхарчиш парите. щом като се притесняваш,че може да ги похарчиш за друго, направо си го купи и така ще знаеш,че ти е в кърпа вързано. ;)

Купувай ваучер и отивай веднага, остатъка от парите пак може да го профукаш... на мен ми се е случвало, после заем за да не замине ваучера.
Gorica23

Мнениеот Alexandrina » 07 Сеп 2015, 14:13

marsu написа:Могат ли да се купуват ваучери? Имам една приятелка, която скоро има рожден ден и все се оплаква от желанието да се разкраси,.. мога да се възползвам от такава идея!

може да. оказа се,че в този сайт Скин Системс предлагат изгодни ваучери за много яки процедури. ако има и жени, които изгодно си търсят да си направят и други процедури освен BDR, там е мястото. и Gorica23 е права, вземи са ваучер и кътай парите да не вземеш да ги похарчиш. :)
Alexandrina

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Сеп 2015, 15:09

Хитра идея е за ваучера, но разбира се всичко е за София, не мога да пратя някой на изгодна процедура и да плати тройно за пътни :D
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Yarost » 08 Сеп 2015, 14:30

аааа, значи можело. усетихте ли се къде са промоциите?! :lol:
аз ако ще правя подарък, ще взема и да купя билета на тази жена,та да е в комплект всичко. ;)
Yarost

Мнениеот Gorica23 » 08 Сеп 2015, 14:34

rabotnata pchela написа:Хитра идея е за ваучера, но разбира се всичко е за София, не мога да пратя някой на изгодна процедура и да плати тройно за пътни :D

Може да съчетаете полезното с приятното. Събирате се с приятелки, хем ще си направите купона, а с кола пътя ще ви излезе евтино... :)
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим