02 Сеп 2015, 10:53
Lisandra написа:Yarost написа:
ами то си е точно така. някои мацки си го правят непосредствено преди нещо значимо за тях- я някоя лична срещичка, я някое мероприятие.![]()
иначе аз съм напипала лесното, от тука си извадих на промоцийка процедурата и съм много доволна от ефекта.
https://www.ofertomat.bg/BDR-za-litse-- ... p4086.html
Yarost, ти подлагала ли си се, само една процедура ли се прави, какъв е точно ефекта и най - важното болезнено ли е!?![]()
Иначе цената е много примамлива.
03 Сеп 2015, 13:58
kauda написа:Лелее, сега отворих този сайт и разгледах офертите, вярно, мислих и знаех, че е скъпа пластичната хирургия, но чак толкова съм изненадана!
04 Сеп 2015, 11:49
Alexandrina написа:kauda написа:Лелее, сега отворих този сайт и разгледах офертите, вярно, мислих и знаех, че е скъпа пластичната хирургия, но чак толкова съм изненадана!
честно казано и аз се изненадах от цялото това количество оферти. и то на такива поносими цени. та като прочетох за предимствата на BDR процедурата направо си запазих час при Скин системс,тъй че другата седмица и аз ще мога да се похваля с резултат.![]()
ще кажа как е.
04 Сеп 2015, 13:54
Lisandra написа:Alexandrina написа:kauda написа:Лелее, сега отворих този сайт и разгледах офертите, вярно, мислих и знаех, че е скъпа пластичната хирургия, но чак толкова съм изненадана!
честно казано и аз се изненадах от цялото това количество оферти. и то на такива поносими цени. та като прочетох за предимствата на BDR процедурата направо си запазих час при Скин системс,тъй че другата седмица и аз ще мога да се похваля с резултат.![]()
ще кажа как е.
Моля те разкажи, заделила съм едни пари само за мен, но с времето, знаете как е, може и да се стопят...
04 Сеп 2015, 14:46
04 Сеп 2015, 15:22
Alexandrina написа:Lisandra написа:Alexandrina написа:
ще кажа как е.
Моля те разкажи, заделила съм едни пари само за мен, но с времето, знаете как е, може и да се стопят...
ми направо си купи ваучер, да не би да изхарчиш парите. щом като се притесняваш,че може да ги похарчиш за друго, направо си го купи и така ще знаеш,че ти е в кърпа вързано.
07 Сеп 2015, 14:13
marsu написа:Могат ли да се купуват ваучери? Имам една приятелка, която скоро има рожден ден и все се оплаква от желанието да се разкраси,.. мога да се възползвам от такава идея!
07 Сеп 2015, 15:09
08 Сеп 2015, 14:30
08 Сеп 2015, 14:34
rabotnata pchela написа:Хитра идея е за ваучера, но разбира се всичко е за София, не мога да пратя някой на изгодна процедура и да плати тройно за пътни