Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Козметични терапии против стареене

15 Сеп 2015, 14:55

Lisandra, много си несериозна! за какви глупости си похарчи парите, та не можа да си купиш ваучер?
при мен ефекта е супер. много съм доволна и, ако скоро излизе пак някоя такава офертичка съм първа в списъка.:)

15 Сеп 2015, 15:35

Alexandrina написа:Lisandra, много си несериозна! за какви глупости си похарчи парите, та не можа да си купиш ваучер?
при мен ефекта е супер. много съм доволна и, ако скоро излизе пак някоя такава офертичка съм първа в списъка.:)

Е, хайде сега, непредвидените разходи са не един, така че пак как ги е спестила, не зная, на мен все по-трудно ми се получава :(

16 Сеп 2015, 11:33

Alexandrina написа:Lisandra, много си несериозна! за какви глупости си похарчи парите, та не можа да си купиш ваучер?

Подозирам къде са отишли парите на Lisandra, в друга тема сподели за здравословен проблем. Въпреки че съм на мнение, че една жена винаги трябва да отделя както време така и средства за себе си, ако ние не го правим, друг няма да се погрижи за нас. :)

16 Сеп 2015, 12:16

Gorica23 написа:

Подозирам къде са отишли парите на Lisandra, в друга тема сподели за здравословен проблем. Въпреки че съм на мнение, че една жена винаги трябва да отделя както време така и средства за себе си, ако ние не го правим, друг няма да се погрижи за нас. :)

В такъв случай не е ли по-ок да се погрижиш първо за здравето си, а след това да се чудиш какви глезотии да си спретнеш... :x

16 Сеп 2015, 12:48

Да, може да забрави за здравословните си проблеми и да се погрижи за добрия си външен вид. :lol:

16 Сеп 2015, 13:58

Естествено, че трябва да се погрижиш първо за здравословния проблем, това не подлежи на обсъждане...
Другото го казах по повод коментара на julianne, че не може да спести за себе си пари, вярно е, че винаги има непредвидени разходи, аз и от тях си заделям. :)

16 Сеп 2015, 14:46

Gorica23 написа:Естествено, че трябва да се погрижиш първо за здравословния проблем, това не подлежи на обсъждане...
Другото го казах по повод коментара на julianne, че не може да спести за себе си пари, вярно е, че винаги има непредвидени разходи, аз и от тях си заделям. :)

На такива хора свалям шапка, нищо по-хубаво няма от това, хем за себе си да можеш да спестяваш, хем предварително да си огрял навсякъде :!: :!: :!:

16 Сеп 2015, 15:13

Това и аз си викам, с 2 деца и заплата от 480лв. да отделям за красота, за децата, за къщата и за здравето, размечтах се. :mrgreen: Може би трябва да сменя мъжа? :lol:

16 Сеп 2015, 15:27

ако здравословна причина е при Lisandra, тогава няма какво да я упрекваме, явно там е похарчила парите.но момичета, скъпи на мнение съм,че една жена винажи трябва да си заделя в месеца малко кинти за нея. по 20-30 лева да си отделяте за три месеца това са си 90 лева. смятам, че го заслужаваме като домакини,майки, съпруги, моми или там като каквито се определяте. ;)

16 Сеп 2015, 15:32

Не е лесно, и аз съм с две и то момчета, но на мъж случих, а и процедурите не ги правиш всеки месец. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 44