12 Окт 2015, 15:08
Yarost написа:Doktoricata написа:Много е добра тази идея, направо си набелязвайте офертата и вземете парите за нея.
Аз си харесах тази:
https://www.ofertomat.bg/Perfektno-talo ... p3957.html
но само си мечтая...[/quote
ти явно си решила да го одрускаш твоичкияама така де. цяла година си гледаме семейните задължения,та това ли няма да заслужаваме.
12 Окт 2015, 17:33
Gorica23 написа:Yarost написа:Doktoricata написа:Много е добра тази идея, направо си набелязвайте офертата и вземете парите за нея.
Аз си харесах тази:
ти явно си решила да го одрускаш твоичкияама така де. цяла година си гледаме семейните задължения,та това ли няма да заслужаваме.
Някой виждал ли е на живо как изглежда, на снимката е перфектно д...то, после трябва ли да се поддържа!?
13 Окт 2015, 10:24
13 Окт 2015, 11:55
Alexandrina написа:момичета, доста сте се поразвихрили с офертите. даже като гледам вече мислите и за коледните си подаръци.
аз мисля да попълня устните си,една позната доста ми се похвали точно от тази оферта. засега ще се спра на това, но задължително ще се избера и още една оферта,защото си струван тези минус 50 %.
13 Окт 2015, 12:53
13 Окт 2015, 14:06
Doktoricata написа:Първата ми изглежда добре, за стриите според мен една процедура няма да е достатъчна, трудно се махат.
13 Окт 2015, 14:59
веселказасмяна написа:Doktoricata написа:Първата ми изглежда добре, за стриите според мен една процедура няма да е достатъчна, трудно се махат.
Със сигурност, но терапията си изглежда доста ефективна, може и да стане, но поне едни три процедури ще са необходими за първите ефекти, а що се отнася до процедурите за лице, то наистина как успявате да определите, че е точно за вашия тип кожа?
13 Окт 2015, 16:12
Doktoricata написа:веселказасмяна написа:Doktoricata написа:Първата ми изглежда добре, за стриите според мен една процедура няма да е достатъчна, трудно се махат.
Със сигурност, но терапията си изглежда доста ефективна, може и да стане, но поне едни три процедури ще са необходими за първите ефекти, а що се отнася до процедурите за лице, то наистина как успявате да определите, че е точно за вашия тип кожа?
Аз си имам дерматоложка и съм се оставила в нейните ръце, като професионалист казва кое е най добре за моята кожа, досега не ме е подвела, наскоро даже ме убеди да не правя определена процедура, въпреки че щеше да вземе добри пари.
15 Окт 2015, 10:13
MerryPop написа:Alexandrina написа:момичета, доста сте се поразвихрили с офертите. даже като гледам вече мислите и за коледните си подаръци.
аз мисля да попълня устните си,една позната доста ми се похвали точно от тази оферта. засега ще се спра на това, но задължително ще се избера и още една оферта,защото си струван тези минус 50 %.
Дами, я кажете за тези оферти, които съм си харесала, как ви се струват и как разбирате от какво имате нужда, аз съм млада, смятам и кожата си за такава, тъй като едното рядко отговаря на другото, но смятам, че това не е твърде агресивно и добре би ми се отразило, а от това си имам силна нужда, че след раждането... знаете как е
15 Окт 2015, 13:04
Gorica23 написа:Yarost написа:Doktoricata написа:Много е добра тази идея, направо си набелязвайте офертата и вземете парите за нея.
Аз си харесах тази:
Някой виждал ли е на живо как изглежда, на снимката е перфектно д...то, после трябва ли да се поддържа!?