10 Юли 2015, 11:54
rabotnata pchela написа:Bass написа:Rali_hr написа:Басс, не съм го очаквала от теб, защо толкова ви кефи идеята да обиждате жените?
Не обиждам, шегувам се. Не го приемайте навътре.![]()
Но отречи сега, че не си ставала свидетелка на изключително грозни свади между дами. Хайде, да няма повече сърдити, се оттеглям от темата.
Ооо, и аз мисля като тебе, тея жени, не са много наред.Иначе идеално ще паснеш в.. имаше една тема за едни приятелки.. topic11234-10.html
![]()
![]()
10 Юли 2015, 12:14
puhcheto написа:Lisandra написа:Не си представям да отида с направление при дерматолог за терапия против стареене, изобщо съществува ли такава възможност!?
Хахахахха нали и аз не знаех, че така се прави, ама може винаги да кажеш, че ти има нещо, за да ти дадат направление
10 Юли 2015, 14:30
Lisandra написа:puhcheto написа:Lisandra написа:Не си представям да отида с направление при дерматолог за терапия против стареене, изобщо съществува ли такава възможност!?
Хахахахха нали и аз не знаех, че така се прави, ама може винаги да кажеш, че ти има нещо, за да ти дадат направление
Като се подложа на такава терапия за мен водещото ще е опита на дерматолога, и начина, по който работи, направлението ще ми е последна грижа.
Bass свадите между мъже далеч не са красиви, наскоро бях замесена в интрига забъркана от мъж, който ме изуми със своята изобретателност.
10 Юли 2015, 14:58
10 Юли 2015, 15:02
10 Юли 2015, 15:06
Gorica23 написа:Ваня, остаряването си е проблем...
Няма друг начин да поискаш направление освен да излъжеш. Наречете ме суеверна, но за здравето си няма да излъжа за да спестя малко пари.
13 Юли 2015, 14:19
13 Юли 2015, 16:05
Gorica23 написа:Нормален процес е и дай боже всички да остареем. Аз съм далеч от 50те, но редовно ходя на дерматолог.
Ваня Стойчева, повечето жени като мен ако не обръщаме специално внимание на кожата си, няма как на 50г. да изглеждаме добре. С годините бръчките стават все по-дълбоки и изразителни.
17 Юли 2015, 11:24
17 Юли 2015, 12:02
Gold написа:не са приятни никак бръчките,момичета. аз честно казано предпочитам да си платя и да отида при дерматолог, отколокото да се занимавам с козметички. мужду другото спомняте ли си,че има предложение,за да си козметик трябва са дерматолог. нали не се заблуждавате, че една козметичка в кварталния сезон ще ви излади бръчките.