03 Авг 2015, 15:43
Pacienti написа:Безболезнени са, с уговорката, че говорим за естетичната дерматология, а не пластична хирургия.
Като видим резултата направо ги заобичваме.
04 Авг 2015, 16:25
franky написа:Pacienti написа:Безболезнени са, с уговорката, че говорим за естетичната дерматология, а не пластична хирургия.
![]()
Разликата май е твърде голяма, за да няма човек, още по-малко в тази тема, който да не я знае, налиииии?
![]()
![]()
05 Авг 2015, 14:30
Pacienti написа:franky написа:Pacienti написа:Безболезнени са, с уговорката, че говорим за естетичната дерматология, а не пластична хирургия.
![]()
Разликата май е твърде голяма, за да няма човек, още по-малко в тази тема, който да не я знае, налиииии?
![]()
![]()
Защо, пластичната хирургия също може да се възприеме като козметична терапия, въпрос на гледна точка. В много случаи помага и при личностни проблеми, като липса на самочувствие и др.
06 Авг 2015, 12:20
nushi.kisyova написа:Pacienti написа:Защо, пластичната хирургия също може да се възприеме като козметична терапия, въпрос на гледна точка. В много случаи помага и при личностни проблеми, като липса на самочувствие и др.
Това е доста абстрактно, но да, от части може и така да се приеме, въпреки че аз не виждам как един по-къс нос ще те повдигне толкова самочувствието ти!
06 Авг 2015, 12:54
Pacienti написа:nushi.kisyova написа:Pacienti написа:Защо, пластичната хирургия също може да се възприеме като козметична терапия, въпрос на гледна точка. В много случаи помага и при личностни проблеми, като липса на самочувствие и др.
Това е доста абстрактно, но да, от части може и така да се приеме, въпреки че аз не виждам как един по-къс нос ще те повдигне толкова самочувствието ти!
Е, не познаваш ли хора, които са потиснати от големината и формата на носа, ушите, гърдите и след промяната се чувстват по-комфортно и придобиват самоувереност.
Коментара ми е в този контекст, въпреки че аз съм привърженичка на естетичната дерматология, като неинвазивен метод и се надявам да не ми се наложи да прибягвам до хирургията.
06 Авг 2015, 15:24
nushi.kisyova написа:
Ами за мен естетичната дерматология е стъпката, която се предприема, за да не стигнеш до нещо по-радикално като хирургията, но при положение, че 30 години си бил с еди какви си уши, то в даден момент смятам, че трябва да има приемане на това като факт, но всеки си знае за себе си
06 Авг 2015, 16:00
Pacienti написа:nushi.kisyova написа:
Ами за мен естетичната дерматология е стъпката, която се предприема, за да не стигнеш до нещо по-радикално като хирургията, но при положение, че 30 години си бил с еди какви си уши, то в даден момент смятам, че трябва да има приемане на това като факт, но всеки си знае за себе си
Най-яко е да превърнеш "дефекта" в преимущество, но малцина го умеят.
07 Авг 2015, 15:09
mimeto90 написа:Pacienti написа:nushi.kisyova написа:
Най-яко е да превърнеш "дефекта" в преимущество, но малцина го умеят.
В преимущество за конкретния случай според мен е невъзможно, но пък винаги може да не ти пука в големи дози!
07 Авг 2015, 16:34
Pacienti написа:mimeto90 написа:Pacienti написа:Най-яко е да превърнеш "дефекта" в преимущество, но малцина го умеят.
В преимущество за конкретния случай според мен е невъзможно, но пък винаги може да не ти пука в големи дози!
Имам предвид някой като Барбара Стрейзън, с този огромен нос е била чаровна и е като нейна запазена марка.
10 Авг 2015, 14:09