Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Козметични терапии против стареене

17 Юли 2015, 12:22

Затова хората нямат вяра, че нещо може да се подобри, козметичките скубят вежди и правят кола маска, но са и хората, които търсим при бръчки, а не дерматолози.

17 Юли 2015, 13:09

Pipilota написа:Затова хората нямат вяра, че нещо може да се подобри, козметичките скубят вежди и правят кола маска, но са и хората, които търсим при бръчки, а не дерматолози.

И аз съм на това мнение, както всички тук, доколкото разбирам, ама виждаме, че не е точно така, защото щом работят тези салони, значи има кой да ходи в тях :idea:

21 Юли 2015, 17:24

Разбира се, щом има кой да ходи, логично че ще има и предлагане!

22 Юли 2015, 10:19

svetlozara написа:Разбира се, щом има кой да ходи, логично че ще има и предлагане!

Логично е, ама всички реват колко са некомпетентни и в същото време пак се ходи по тези салони :idea:

22 Юли 2015, 14:49

Освен за скубане на косми, маникюр и педикюр в козметичен салон не бих отишла да експериментират върху кожата ми.
Bambaa, като отидеш на дерматолог ще разбереш кое е най - удачно за теб, аз си правя пилинг, но кожата ни е различна, това е строго индивидуален процес и процедурите се предписват спрямо нуждите на всеки.

22 Юли 2015, 16:17

Gorica23 написа:Освен за скубане на косми, маникюр и педикюр в козметичен салон не бих отишла да експериментират върху кожата ми.
Bambaa, като отидеш на дерматолог ще разбереш кое е най - удачно за теб, аз си правя пилинг, но кожата ни е различна, това е строго индивидуален процес и процедурите се предписват спрямо нуждите на всеки.

Т.е. не може да отидеш и да искаш да ти направят една или друга процедура, а каквото ти кажат се прави, правилно ли съм разбрала?

23 Юли 2015, 15:18

puhcheto написа:
Gorica23 написа:Освен за скубане на косми, маникюр и педикюр в козметичен салон не бих отишла да експериментират върху кожата ми.

Т.е. не може да отидеш и да искаш да ти направят една или друга процедура, а каквото ти кажат се прави, правилно ли съм разбрала?

puhcheto, имам предвид, че те като лекари ще ти дадат най - добрия професионален съвет, т.е. това, което искаш, дали е удачно в твоя случай.

28 Юли 2015, 16:16

puhcheto написа:

puhcheto, можеш да искаш всичко, но съвета ми е да се вслушаш в мнението на лекарите, в края на краищата затова са учили хората. :)

28 Юли 2015, 16:28

Pacienti написа:Т.е. не може да отидеш и да искаш да ти направят една или друга процедура, а каквото ти кажат се прави, правилно ли съм разбрала?

Разбира се, че винаги можеш да се направиш на маймуна,никой не би могъл да отнеме това ти право, просто лекарите ще ти помогнат!

29 Юли 2015, 12:56

Snejna написа:
Pacienti написа:Т.е. не може да отидеш и да искаш да ти направят една или друга процедура, а каквото ти кажат се прави, правилно ли съм разбрала?

Разбира се, че винаги можеш да се направиш на маймуна,никой не би могъл да отнеме това ти право, просто лекарите ще ти помогнат!

Това да си лекар в тази специалност никак не е лесно, особено в България, тъй като ако не си позволиш да направиш някои неща по желание на клиента/пациента, то ще си стоиш гладен :!:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 44