Добави отговор

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

16 Юли 2018, 13:20

След 50-те жените трябва още по-внимателно да се следят. Менопаузата предизвиква доста нежелани промени в организма ни. Сухота във влагалището и изменнения в шийката на матката са обичайни симптоми. Друг е въпроса, че след определена възраст заболяванията протичат по-бавно.

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

17 Юли 2018, 13:20

Прощавай, че така те разпитвам, но къде ще се преглеждаш? При мен се появи по-силно течение. Нямаше да се филмирам, но бяхме на басейн и ми е притеснено да не съм лепнала нещо.

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

17 Юли 2018, 13:44

Защо някои жени понасят менопаузата по-леко от други? На какво се дължи? Има ли терапии, не знам как да го нарека, които да помагат? Не може да се спре процеса, ама дето се вика да се забави или по-лесно да се понесе?

18 Юли 2018, 14:08

Е, как защо, различните организми различно реагират. Начина на живот, стреса, дали си раждала, всичко оказва влияние. Пред менопауза, менопауза, след менопауза все е неприятно. При мен по-леко протича, не ме обливат горещи вълни, а казват, че били ужасни. Има различни медикаменти, за процедури знам само тази, на която се подложих, с лазера Мона Лиза.

18 Юли 2018, 15:49

Pacienti написа:А, не съм притеснена, споделям си, малко ми е странно. Повечето се изпускат, а при мен обратното. Ако се задълбочи ще отида на лекар, и без това трябва да правя цитонамазка.

Не знам дали е добре да се прави цитонамазка преди море.
Симптомите, които имаш, също са храктерни за отслабена мускулатура.

20 Юли 2018, 14:29

Pacienti написа:Не, нямам парене и сърбеш, но взех, мерки. Записах час за 20-ти петък, че съм в цикъл. :mrgreen:

И аз мисля така за цитонамазката, ама то е днес прегледа. Дано всичко е наред!

20 Юли 2018, 15:05

За вълните си права, ужасни са. Гаднотое, че не минават за месец два, а дълго продължават.
Процедурата с лазера как помага за менопаузата?

20 Юли 2018, 15:19

Лазерът помага при изпускане. Въпросът ми е за цялостното изживяване на периода. Дали се обръща внимание на този етап от живота ни? Нещо като профилактика, разговарят ли жените достатъчно с лекарите си за проблема, или се справят предимно сами?

Зачервяване на главичката на пениса

24 Юли 2018, 02:51

Здравейте, от около седмица имам странно зачервяване по главиката, точно на цепката и. Не пари, нито пък сърби, но като я измия и след това уринирам има моментнп парене.Има и лека деформация на цепката.
Прикачам този файл за да добиете представа.
http://prikachi.com/images.php?images/205/9374205o.jpg

24 Юли 2018, 13:07

Съвета ми е да отидеш на венеролог да ти направи изследване. При всички положения има възпалителен процес.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 140