15 Сеп 2015, 14:20
annydance написа:Не съм много съгласна с теб, ако държиш на себе си и собственото здраве, съответно не би допуснал да не се пазиш сам, не може никога и за нищо да разчиташ на някой другLisandra написа:Аз се грижа, но за съжаление само ние да сме отговорни не е достатъчно, трябва и партньорите ни да са отговорни!
15 Сеп 2015, 14:30
S_Milenska написа:silver933 написа:Абе на такива жени съм попадал.. да знаете - изобщо не се грижат за интимното си здраве..
Има някои хора, които просто си миришат по-силно, не си мисли, че мъжете сте изключения.
15 Сеп 2015, 15:18
15 Сеп 2015, 15:41
Kremiliya написа:Така е, има и много случаи на хора с по-силна миризма, но все пак не трябва да си акзваме "абе аз съм си такъв, споко"... щото после лечението пак си е за наша сметка.
16 Сеп 2015, 14:00
julianne написа:Kremiliya написа:Така е, има и много случаи на хора с по-силна миризма, но все пак не трябва да си акзваме "абе аз съм си такъв, споко"... щото после лечението пак си е за наша сметка.
Не съм се замисляла, че има и такива хора, на какво ли се дължи? Хормони?
16 Сеп 2015, 14:33
annamaria написа:julianne написа:Kremiliya написа:Така е, има и много случаи на хора с по-силна миризма, но все пак не трябва да си акзваме "абе аз съм си такъв, споко"... щото после лечението пак си е за наша сметка.
Не съм се замисляла, че има и такива хора, на какво ли се дължи? Хормони?
ами понякога сигурно се държи на хормони, на със сигурност неприятната интимна миризма говори за някаква инфекция. изводът е един - посещение при гинеколог,венеролог и другите му там специалисти.
16 Сеп 2015, 14:50
maminka написа:А по-силната миризма, дали трябва да е симптом за нещо?Защото сякаш около оволация се случва това при мен
16 Сеп 2015, 15:12
16 Сеп 2015, 15:27
Jully написа:По време на овулация е нормално да имаш някои промени.
16 Сеп 2015, 16:39
Pacienti написа:Jully написа:По време на овулация е нормално да имаш някои промени.
Да, при мен се усилва течението и имам леки болки, но различна миризма не бих казала.