Добави отговор

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

15 Сеп 2015, 14:20

annydance написа:
Lisandra написа:Аз се грижа, но за съжаление само ние да сме отговорни не е достатъчно, трябва и партньорите ни да са отговорни!
Не съм много съгласна с теб, ако държиш на себе си и собственото здраве, съответно не би допуснал да не се пазиш сам, не може никога и за нищо да разчиташ на някой друг :!:

Не разчитам на друг да ме пази, но в семейството трябва да си имаме доверие, а понякога се оказва опасно. Може и в мен да е вината, че разбрах последна, но бившия ми мъж се оказа безотговорен и ме е заразил. Болно ми е, но както писах в друга тема, паля свещи, че се отървахме само с хламидии.

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

15 Сеп 2015, 14:30

S_Milenska написа:
silver933 написа:Абе на такива жени съм попадал.. да знаете - изобщо не се грижат за интимното си здраве.. :shock:

Има някои хора, които просто си миришат по-силно, не си мисли, че мъжете сте изключения. :)

Абе да миришат, да е силно, ама чак пък толкова, по-скоро на болно вървят нещата :lol:

15 Сеп 2015, 15:18

Така е, има и много случаи на хора с по-силна миризма, но все пак не трябва да си акзваме "абе аз съм си такъв, споко"... щото после лечението пак си е за наша сметка.

15 Сеп 2015, 15:41

Kremiliya написа:Така е, има и много случаи на хора с по-силна миризма, но все пак не трябва да си акзваме "абе аз съм си такъв, споко"... щото после лечението пак си е за наша сметка.

Не съм се замисляла, че има и такива хора, на какво ли се дължи? Хормони? :?

16 Сеп 2015, 14:00

julianne написа:
Kremiliya написа:Така е, има и много случаи на хора с по-силна миризма, но все пак не трябва да си акзваме "абе аз съм си такъв, споко"... щото после лечението пак си е за наша сметка.

ами понякога сигурно се държи на хормони, на със сигурност неприятната интимна миризма говори за някаква инфекция. изводът е един - посещение при гинеколог,венеролог и другите му там специалисти.

16 Сеп 2015, 14:33

annamaria написа:
julianne написа:

ами понякога сигурно се държи на хормони, на със сигурност неприятната интимна миризма говори за някаква инфекция. изводът е един - посещение при гинеколог,венеролог и другите му там специалисти.

А по-силната миризма, дали трябва да е симптом за нещо? :? Защото сякаш около оволация се случва това при мен :roll:

16 Сеп 2015, 14:50

maminka написа:А по-силната миризма, дали трябва да е симптом за нещо? :? Защото сякаш около оволация се случва това при мен :roll:

maminka, ето ти статия на моята венероложка по въпроса, изчерпателно и разбираемо е описала причините и симптомите, сама можеш да си направиш изводи
http://www.drkaliasheva.com/articles/vl ... i-kakvo-ne

16 Сеп 2015, 15:12

По време на овулация е нормално да имаш някои промени. :roll:

16 Сеп 2015, 15:27

Jully написа:По време на овулация е нормално да имаш някои промени. :roll:

Да, при мен се усилва течението и имам леки болки, но различна миризма не бих казала.

16 Сеп 2015, 16:39

Pacienti написа:
Jully написа:По време на овулация е нормално да имаш някои промени. :roll:

Да, при мен се усилва течението и имам леки болки, но различна миризма не бих казала.

Явно при повечето са такива "симптомите" при овулация, но какви са болките при вас, понеже при мен са доста режещи, вярно за кратко, но чак ме стряскат, а лекарите не откриват причина за тях :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 140