Mon_ton написа:Дали в някои аптеки не го правят направо на място
Pacienti написа:Mon_ton написа:Дали в някои аптеки не го правят направо на място
Е, стига де, нали все пак трябва да е в стерилна среда, ами ако се замърси пробата, представяш ли си какъв резултат може да излезе.
Не бих си причинила излишни ядове...
ManiJani написа:Pacienti написа:Mon_ton написа:Дали в някои аптеки не го правят направо на място
Е, стига де, нали все пак трябва да е в стерилна среда, ами ако се замърси пробата, представяш ли си какъв резултат може да излезе.
Реално не мисля, че има начин да бъде замърсена, така че да покаже нещо различно, освен ако самият специалист, който извършва тества не замърси със своя телесна течност
nadqta написа:Pacienti написа:mihaella написа:Добре, де като ще е без имена, коя е клиниката, в която се предоставя такава услуга, явно са единици, та ако някой знае - казвайте!
За други не знам,но преди време бях споделила за тази услуга при д-р Каляшева, казва се пациентско досие. Пускам ти линк да разгледаш, но само в медицинския център можеш да получиш кода.
http://derma.gss.bg/patient_record/index.php
Това е хубаво, но не е общодостъпно, нали, т.е. другите лекари не могат да го видят, освен ако ти не им го покажеш
Pacienti написа:ManiJani написа:Pacienti написа:Е, стига де, нали все пак трябва да е в стерилна среда, ами ако се замърси пробата, представяш ли си какъв резултат може да излезе.
Реално не мисля, че има начин да бъде замърсена, така че да покаже нещо различно, освен ако самият специалист, който извършва тества не замърси със своя телесна течност
От една страна тест в домашни условия би ни улеснил, но от друга, лично аз бих си го направила при лекар. Недай си боже да се окаже положителен, чисто психологически ще имам нужда от присъствието на лекар, ако съм сама направо ще откача...
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта