Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Mon_ton » 30 Сеп 2015, 10:58

Дали в някои аптеки не го правят направо на място :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Pacienti » 30 Сеп 2015, 13:53

Mon_ton написа:Дали в някои аптеки не го правят направо на място :)

Е, стига де, нали все пак трябва да е в стерилна среда, ами ако се замърси пробата, представяш ли си какъв резултат може да излезе.
Не бих си причинила излишни ядове...
Pacienti

Мнениеот ManiJani » 30 Сеп 2015, 16:34

Pacienti написа:

Е, стига де, нали все пак трябва да е в стерилна среда, ами ако се замърси пробата, представяш ли си какъв резултат може да излезе.

Реално не мисля, че има начин да бъде замърсена, така че да покаже нещо различно, освен ако самият специалист, който извършва тества не замърси със своя телесна течност :idea:
ManiJani

Мнениеот Pacienti » 01 Окт 2015, 12:07

ManiJani написа:
Pacienti написа:

Реално не мисля, че има начин да бъде замърсена, така че да покаже нещо различно, освен ако самият специалист, който извършва тества не замърси със своя телесна течност :idea:

От една страна тест в домашни условия би ни улеснил, но от друга, лично аз бих си го направила при лекар. Недай си боже да се окаже положителен, чисто психологически ще имам нужда от присъствието на лекар, ако съм сама направо ще откача... :cry:
Pacienti

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Pacienti » 01 Окт 2015, 12:33

nadqta написа:
Pacienti написа:
mihaella написа:Добре, де като ще е без имена, коя е клиниката, в която се предоставя такава услуга, явно са единици, та ако някой знае - казвайте!

За други не знам,но преди време бях споделила за тази услуга при д-р Каляшева, казва се пациентско досие. Пускам ти линк да разгледаш, но само в медицинския център можеш да получиш кода.
http://derma.gss.bg/patient_record/index.php

Това е хубаво, но не е общодостъпно, нали, т.е. другите лекари не могат да го видят, освен ако ти не им го покажеш :idea:

Надя, разбира се, че е така, достъп до досието само ние пациентите можем да разрешим, това са лични неща и данните са защитени, но е много удобно, наясно си какво са ти правили. :)
Pacienti

Мнениеот exotic » 01 Окт 2015, 16:46

Pacienti написа:
ManiJani написа:
Pacienti написа:Е, стига де, нали все пак трябва да е в стерилна среда, ами ако се замърси пробата, представяш ли си какъв резултат може да излезе.

От една страна тест в домашни условия би ни улеснил, но от друга, лично аз бих си го направила при лекар. Недай си боже да се окаже положителен, чисто психологически ще имам нужда от присъствието на лекар, ако съм сама направо ще откача... :cry:

Каква е разликата тогава, дали ще отидеш в лаборатория или в кабинет на КАБКИС да ти го направят, с това да си вземеш такъв и да отидеш при личния си, например :?: :!:
exotic

Мнениеот Pacienti » 02 Окт 2015, 16:29

Не съм говорила за разлики, единственото, което казвам е, че аз бих си направила такъв тест във специализиран кабинет, това е моето мнение. Всеки е свободен да отиде където се чувства добре и сигурен. :)
Pacienti

Мнениеот Mauritius » 02 Окт 2015, 17:08

Да, реално на тези тестове се обезсмисля историята, тъй като така или иначе не можеш да си го направиш у дома, въпреки че едва ли някой би искал подобно нещо :idea:
Mauritius

Мнениеот Gorica23 » 06 Окт 2015, 16:24

Май на Lisandra не и стигна смелост да го прати хубостника на тест... :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот Lollipop » 07 Окт 2015, 11:06

Важното е тези тестове дап оказват - пък къде ще са направени е все тая ;)
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология