24 Яну 2016, 23:48
annamaria написа:Pipilota написа:A, мъжете, да не се лъжем секс не отказват, ако им е гнусно дават на бързо и чао.
така си е. кой отърва,щом му се отдава възможност.ама после като си докарат проблем и те се чудят какво да правят. на мъжете пък им е два пъти по-трудно да отидат на доктор дерматолог или венеролог.
25 Яну 2016, 15:00
Gorica23 написа:annamaria написа:Pipilota написа:A, мъжете, да не се лъжем секс не отказват, ако им е гнусно дават на бързо и чао.
така си е. кой отърва,щом му се отдава възможност.ама после като си докарат проблем и те се чудят какво да правят. на мъжете пък им е два пъти по-трудно да отидат на доктор дерматолог или венеролог.
Е, стига де, не ми се вярва, мъжете са страхливи, докарват си проблеми защото не са разбрали...
25 Яну 2016, 16:31
25 Яну 2016, 16:47
annamaria написа:разбира се,че са страхливи и то ужасно много. ако имат проблем,ще се чудят и вайкат кога да отидат на лекар,пък дали да отидат,като докато вземат решението,вече ще са инфектирали една-две дами...
26 Яну 2016, 16:40
lini_leni написа:annamaria написа:разбира се,че са страхливи и то ужасно много. ако имат проблем,ще се чудят и вайкат кога да отидат на лекар,пък дали да отидат,като докато вземат решението,вече ще са инфектирали една-две дами...
Мнооого безотговорни и без капка съвест, да, има и такива, но има и много внимателни мъже, аз поне съм късметлийка в това отношение!![]()
26 Яну 2016, 17:30
annamaria написа:lini_leni написа:annamaria написа:разбира се,че са страхливи и то ужасно много. ако имат проблем,ще се чудят и вайкат кога да отидат на лекар,пък дали да отидат,като докато вземат решението,вече ще са инфектирали една-две дами...
Мнооого безотговорни и без капка съвест, да, има и такива, но има и много внимателни мъже, аз поне съм късметлийка в това отношение!![]()
дай боже всекиму такива внимателни мъже. рядкост са,ама и такива има. но за онзи другия вид,думи нямам. може да са много привлекателни,но за съжаление не подържат добре хигиената си и това ги превръща автоматично в типичните бройкаджии и после жените били виновни.
27 Яну 2016, 14:59
27 Яну 2016, 15:40
annamaria написа:да, де. ама един такъв хубавец като ти се изправи с лъскавата си усмивка и те прилъже да му легнеш в легълцето,после и ние пропищяваме,че виждаш ли имам смръдливо течение.така че за тая работа се изискват отговорни хора...
28 Яну 2016, 15:56
donni написа:annamaria написа:да, де. ама един такъв хубавец като ти се изправи с лъскавата си усмивка и те прилъже да му легнеш в легълцето,после и ние пропищяваме,че виждаш ли имам смръдливо течение.така че за тая работа се изискват отговорни хора...
Добре, аз не разбирам, какво като му легнеш в легълцето при положение, че се пазите, това че дамите сме податливи и емоционални, то... наш проблем е!
28 Яну 2016, 16:27