24 Фев 2016, 17:37
Neven498 написа:annamaria написа:ха-ха. наистина трябва да му се прати да го прочете това и хубавичко да се пообразова. пък знае ли човек,вече може да е бил пациент на доктор Каляшева.
Той ако е бил, вече ще се е излекувал и може и да си премълчи, че се е провинявал така безотговорно.
Въпросът е да не ни карат и нас да търсим доктор Каляшева по същите въпроси.
25 Фев 2016, 10:51
Gorica23 написа:Neven498 написа:annamaria написа:ха-ха. наистина трябва да му се прати да го прочете това и хубавичко да се пообразова. пък знае ли човек,вече може да е бил пациент на доктор Каляшева.
Той ако е бил, вече ще се е излекувал и може и да си премълчи, че се е провинявал така безотговорно.
Ох, не знам за вас, но аз дето се казва на себе си не вярвам, та камо ли на друг и на 6 месеца си пускам изследвания. То и това не е гаранция, но ми носи психологически комфорт.
25 Фев 2016, 14:14
Gorica23 написа:Neven498 написа:annamaria написа:ха-ха. наистина трябва да му се прати да го прочете това и хубавичко да се пообразова. пък знае ли човек,вече може да е бил пациент на доктор Каляшева.
Ох, не знам за вас, но аз дето се казва на себе си не вярвам, та камо ли на друг и на 6 месеца си пускам изследвания. То и това не е гаранция, но ми носи психологически комфорт.
iwoni написа:Проверката е важно нещо, нали го правиш за себе си.
25 Фев 2016, 17:39
26 Фев 2016, 13:45
annamaria написа:много ясно,че след като веднъж си се опарил,от там нататък ще следиш непрекъснато какво се случва. и това е важно наистина за психологическия ни комфорт. предполагам,че това ти го е обяснила и доктор Каляшева.и може би те е посъветвала поне веднъж годишно да минаваш профилактични прегледи.
29 Фев 2016, 11:10
29 Фев 2016, 11:39
tinkerbell написа:На едно друго място в тема за изневярата, когато стана дума за здравословния риск за половинката, се натъкнах на реплика от страна на някакъв господин „да не би да са спряли презервативите от производство“!!! Направо ми идваше, ако може през екрана да се пресегна и да му извия... ухото (те нали също могат да се пречупват?! Човекът решава, че нахлузва един и шапка на тояга, няма рискове няма проблеми. Ей такъв тип сигурно ако не се опари, не би си променил отношението!!! Чудя се, освен безочливост, това от безотговорност ли е или просто ниска култура.
29 Фев 2016, 14:10
Lisandra написа:annamaria написа:много ясно,че след като веднъж си се опарил,от там нататък ще следиш непрекъснато какво се случва. и това е важно наистина за психологическия ни комфорт. предполагам,че това ти го е обяснила и доктор Каляшева.и може би те е посъветвала поне веднъж годишно да минаваш профилактични прегледи.
annamaria, какъвто и да е бившия ми, отиде на преглед и се подложи на лечение. Може да е оказало влияние и въпроса с плодовитостта...
01 Мар 2016, 14:49
pravilno написа:tinkerbell написа:На едно друго място в тема за изневярата, когато стана дума за здравословния риск за половинката, се натъкнах на реплика от страна на някакъв господин „да не би да са спряли презервативите от производство“!!! Направо ми идваше, ако може през екрана да се пресегна и да му извия... ухото (те нали също могат да се пречупват?! Човекът решава, че нахлузва един и шапка на тояга, няма рискове няма проблеми. Ей такъв тип сигурно ако не се опари, не би си променил отношението!!! Чудя се, освен безочливост, това от безотговорност ли е или просто ниска култура.
Той поне се е сетил да ползва презервативи, на други хич и не им идва на ум. Лошото е, че доста от тези, които се опарят, пак си продължават по стария начин.
01 Мар 2016, 15:35
tinkerbell написа:На едно друго място в тема за изневярата, когато стана дума за здравословния риск за половинката, се натъкнах на реплика от страна на някакъв господин „да не би да са спряли презервативите от производство“!!! Направо ми идваше, ако може през екрана да се пресегна и да му извия... ухото (те нали също могат да се пречупват?! Човекът решава, че нахлузва един и шапка на тояга, няма рискове няма проблеми. Ей такъв тип сигурно ако не се опари, не би си променил отношението!!! Чудя се, освен безочливост, това от безотговорност ли е или просто ниска култура.